Membră PSD: Am făcut sex cu Negoiţă pe bani. Cu Bănicioiu s-a întâmplat pur şi simplu

Membră PSD: Am făcut sex cu Negoiţă pe bani. Cu Bănicioiu s-a întâmplat pur şi simplu
Membră PSD: Am făcut sex cu Negoiţă pe bani. Cu Bănicioiu s-a întâmplat pur şi simplu / FOTO: hi5.com
Membră PSD: Am făcut sex cu Negoiţă pe bani. Cu Bănicioiu s-a întâmplat pur şi simplu Simona Dăncuş recunoaşte că a făcut sex cu Negoiţă şi Bănicioiu

O tânără de 22 de ani, Ioana Simona Dăncuş (22 de ani), membru PSD din 2009, a povestit, la 15 august 2010,  procurorilor DIICOT, despre experienţa sa de damă de companie din cluburile de proxenetism din Austria şi din Germania din 2007, relatează Adevărul.

„Am întreţinut acte sexuale cu Negoiţă Robert Sorin de mai multe ori în anul 2007, după ce ne cunoscusem la hotel şi ţinusem legătura telefonic. Am întreţinut actele sexuale atât la el acasă cît şi la hotel. Întâlnirile nu au fost intermediate nici de Costan  (Relu, n.red, inculpat în dosarul prostituatelor de lux) şi nici de Tera. Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci când am întreţinut acte sexuale", a mai povestit tânăra, informează Adevărul.

Aceasta a adăugat că a făcut sex cu Nicu Bănicioiu o dată, la o şcoală de vară a TSD, şi că i-au fost făcute avansuri de doi realizatori de la TVR - Ştefan Şerbănescu şi Răzvan Nicolescu - ultimul în prezent director general al TVR 2.

Mai multe, în Adevărul.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print