Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Mai multe familii din Timiş în stare de şoc. Au rămas muţi de uimire când s-au întors acasă

Mai multe familii dintr-o localitate aflată la 7 kilometri de Lugoj, judeţul Timiş, s-au confruntat astăzi cu o problemă mai puțin obișnuită. Revenind acasă, au rămas muți de uimire când s-au trezit la porți, în curți sau chiar în case cu doi bărbaţi străini.

Au rămas muţi de uimire când s-au întors acasă
Au rămas muţi de uimire când s-au întors acasă

Revenind acasă, unii locuitori ai comunei Coșteiu au rămas muți de uimire când s-au trezit la porți, în curți sau chiar în case cu doi oameni ai străzii, scrie lugojeanul.ro.

Aceștia, spun cei care i-au surprins în acțiune, se plimbau de colo colo, din casă în casă, cu grijă și cu mare dorință de a găsi ceva, orice, de-ale gurii. Acțiunea lor a fost însă întreruptă de membrii mai multor familii, care, amenințându-i pe cei doi oameni ai străzii cu poliția, au reușit să scape de ei. Din spusele locuitorilor, oamenii fără case erau în vârstă de aproximativ 50 de ani.

Cele două persoane păreau că nu știu să vorbească românește, a declarat unul dintre localnici, în timp ce un altul spune că l-a auzit pe unul dintre cei doi spunând că trebuie să plece că vin gazdele.

Deocamdată autoritățile nu au fost anunțate despre acest incident.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
21 Septembrie, 01:07
Avionul lui Dinu Patriciu, CONFISCAT!
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET