Lupte SÂNGEROASE cu câini. IMAGINI ÎNGROZITOARE

Lupte sângeroase cu câini în Rusia
Lupte sângeroase cu câini în Rusia
Lupte sângeroase cu câini în Rusia Lupte sângeroase cu câini în Rusia Lupte sângeroase cu câini în Rusia Lupte sângeroase cu câini în Rusia Lupte sângeroase cu câini în Rusia Lupte sângeroase cu câini în Rusia Lupte sângeroase cu câini în Rusia Lupte sângeroase cu câini în Rusia

În urmă cu câţiva ani, imagini cu lupte de câini din România scandalizau opinia publică. Intervenţia autorităţilor a eliminat sau limitat aceste practici. În alte ţări, lupte cu câini au încă mulţi fani. 

Pariurile ilegale de la luptele cu câini fac ravagii în Rusia. Un site a postat imagini cutremurătoare cu câini antrenaţi special pentru astfel de lupte. Atenţie, imagini şocante în GALERIA FOTO. 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
crisu
10 Mar 23:37
sunteti niste monstri nu sunteti oameni , nu aveti suflet ce v-au facut saracele animale eu am un catel si as prefera sa mor eu decat sa i se itample ei ceva ,nu vedeti ce inconstienti stau si privesc in loc sa aiba si ei putina mila sa cheme politia macar. huuu!!!
Răspunde
Salvador Dali
0 -1
Salvador Dali
14 Nov 23:06
Da-te-n spume sa te bata! Huaaaaaaa!
Răspunde
2 -1
cetatean
14 Nov 12:42
Dati-va foc, mai omenosilor! V-a gasit mila acuma? De aia nu sunteti in stare sa aveti grija de semeni, dar va dati mari iubitori de vietati? IPOCRITILOR!!!!
Răspunde
2 0
AlexXE
14 Nov 12:36
Luptele se desfasoara in Cecenia... Allahu Akbar !!! :-)
Răspunde
3 -3
nina
14 Nov 09:47
ce fel de public a ala? sta si se uita in loc sa cheme politia dar chiar asa de bolnavi au devenit????
Răspunde
5 -3
dan
13 Nov 21:33
stapanii cainilor au avut cel putin o copilarie frustrata si cel mai probabil pentru ei nu exista sexul feminin... totul se rezuma la privirea unor caini care se lupta doar ca sa li se scoale si or adrenalina...
Răspunde
6 -3
Adi
13 Nov 16:04
Primitivism in stare pura.... Sau doar dereglare psihica ?
Răspunde
7 0
mog
13 Nov 16:02
nu e rusia . ce ziaristi de 2 lei
Răspunde
11 -3
Blestemati sa fiti
13 Nov 13:29
Toti cei care abuzati animalele !!!! Sa patiti la fel ce le faceti voi animalelor ca Dumnezeu Nu doarme!!!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print