FILMUL BATE VIAŢA: Loredana Groza, bătută crunt într-un moment de gelozie

Loredana Groza, bătută crunt în scene de gelozie
Loredana Groza, bătută crunt în scene de gelozie / FOTO: facebook.com

Loredana Groza, bătută. Prinsă într-o ipostază care trăda o infidelitate de neiertat, artista a fost lovită cu bestialitate, pe chipul ei rămânând semne urâte de violenţă, conform scenariului filmului "Minte-mă frumos" în care Loredana interpretează rolul cofetarei-şefe, patroană a Academiei de Ciocolată.

Loredana Groza a fost bătută cu bestialitate de partenerul orbit de gelozie. Artista a scăpat din mânile lui cu un ochi vânăt şi buza spartă, scrie Cancan.ro.

Amatoare de amor sado-maso, Loredana a fost legată de pat şI abandonată astfel. În momentul în care a găsit-o aşa, bărbatul ei a înţeles ce se întâmplă şi, cu mintea întunecată de furie, i-a aplicat o corecţie fizică greu de uitat. Din fericire, scena este ruptă din scenariul filmului "Minte-mă frumos" în care Loredana interpretează rolul cofetarei-şefe, patroană a Academiei de Ciocolată.

Galerie foto

Loredana Groza, bătută crunt în scene de gelozie Loredana Groza, bătută crunt în scene de gelozie

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

ROmanul
0 0
ROmanul
09 oct 10:28
Pai a batut-o exact ce-i place. A satisfacut-o. E sado-maso? Atunci i-a facut pe plac. Cred ca lory era in orgasm sado.
Răspunde
0 0
FONDURI UE
09 oct 09:52
Acum este momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print