FILMUL BATE VIAŢA: Loredana Groza, bătută crunt într-un moment de gelozie

Loredana Groza, bătută crunt în scene de gelozie
Loredana Groza, bătută crunt în scene de gelozie / FOTO: facebook.com
Loredana Groza, bătută crunt în scene de gelozie Loredana Groza, bătută crunt în scene de gelozie

Loredana Groza, bătută. Prinsă într-o ipostază care trăda o infidelitate de neiertat, artista a fost lovită cu bestialitate, pe chipul ei rămânând semne urâte de violenţă, conform scenariului filmului "Minte-mă frumos" în care Loredana interpretează rolul cofetarei-şefe, patroană a Academiei de Ciocolată.

Loredana Groza a fost bătută cu bestialitate de partenerul orbit de gelozie. Artista a scăpat din mânile lui cu un ochi vânăt şi buza spartă, scrie Cancan.ro.

Amatoare de amor sado-maso, Loredana a fost legată de pat şI abandonată astfel. În momentul în care a găsit-o aşa, bărbatul ei a înţeles ce se întâmplă şi, cu mintea întunecată de furie, i-a aplicat o corecţie fizică greu de uitat. Din fericire, scena este ruptă din scenariul filmului "Minte-mă frumos" în care Loredana interpretează rolul cofetarei-şefe, patroană a Academiei de Ciocolată.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?