Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Locuitorii din Dângeni, judeţul Botoşani, riscă să rămână fară case

Zeci de familii din comuna Dângeni din judeţul Botoşani riscă să rămână sub cerul liber. Locuinţele le-au fost scoase la vânzare de un executor judecătoresc pentru nişte credite pe care spun localnicii, nu le-au solicitat niciodată.

Foto:RTV
Foto:RTV

Localnicii din comuna botoşăneană Dângeni s-au trezit cu somaţii de plată pentru împrumuturi de la Cooperativa de Credit Jijia din localitate, care ar fi fost încheiate în fals pe numele lor.

Printre cei înşelaţi sunt şi persoane care nu au solicitat niciodată împrumut. În plus, printre titularii de credite se află şi persoane decedate.

Oamenii dau vina pe fosta casieră a cooperativei de credit, care ar fi făcut falsuri. Poliţiştii şi procurorii cercetează acum cazul.

"Pentru o parte din părţile vătămate existau contracte de credit încheiate cu banca dar pentru sume mult mai mici decât cele care figurează ca debitori" a declarat Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al IJP Botoşani.

Casiera, Elena Cucireanu dă vina pe fosta contabilă şefă, care ar fi fugit în Italia. Fosta casieră şi funcţionari ai Primăriei sunt cercetaţi pentru că ar fi falsificat documente şi pentru că au încheiat credite pe numele unor persoane care nu au solicitat împrumuturi.

În total, pagubele depăşesc 100.000 de lei noi.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET