Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Ligrul Hercule este cea mai mare felină din lume - VEZI FOTO

Ligrul este rezultatul unei împerecheri între o tigroaică şi un leu.

Ligrul Hercule / FOTO: Barcroft Media
Ligrul Hercule / FOTO: Barcroft Media

Hercule, ligrul, are opt ani şi iubeşte să înoate, caracteristică tipică tigrilor. Hercule, devenit cea mai mare felină din lume, a fost un fel de accident: părinţii săi, tigroaica Ayla şi leul Arthur,  locuiau în aceeaşi incintă la Institutul de Specii Rare şi Ameninţate din Miami, SUA.

Cartea Recordurilor l-a proclamat cea mai mare felină din lume: are 410 kg, 3.6 metri lungime şi consumă 11kg de carne de zi.

"Partea sociabilă a personalităţii sale vine de la tatăl său, iar natura atentă şi gânditoare este moştenită de la mama sa. Hercule este un specimen impresionant şi este echilibrat şi relaxat", îl caracterizează îngrijitorul său, dr. Bhagavan Doc Antle.

Recent, Hercule a vizitat Londra şi le-a arătat britanicilor cât de mici sunt maşinile lor în comparaţie cu ligrul: Hercule ajunge la etajul al doilea al autobuzelor double decker şi este înalt cât un taxi.Hercule îşi petrece mare parte a zile precum orice altă felină: doarme. El şi fraţii săi, Sindbad, Zeus şi Vulcan sunt doar o parte dintre pisicile de care are grijă dr. Bhagavan.

"Am 25 de ani de experienţă cu felinele mari. Trebuie să subliniez că părerea oamenilor precum ligrii sunt proşti şi cu probleme psihice este complet falsă", a spus dr. Bhagavan.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Emma Watson a tinut un discurs despre feminism
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 16:08
ecuisine.ro
Cartofi la cuptor cu usturoi
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 14:45
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET