Lidl deschide 14 magazine noi în 2014 şi face ANGAJĂRI în mai multe oraşe

Angajări în noi oraşe la Lidl România
Angajări în noi oraşe la Lidl România

Retailerul german Lidl va deschide în acest an 14 magazine. Lanţul va menţine ritmul de expansiune din 2013 şi va ajunge la finalul anului la 183 de magazine ca urmare a creşterii puternice a vânzărilor şi a numărului de clienţi.

"Vom menţine ritmul de expansiune pentru a veni în întâmpinarea cât mai multor clienţi, din cât mai multe zone ale ţării", spune Maksymilian Braniecki, preşedintele Consiliului de conducere al Lidl, citat de zf.ro.

În momentul de faţă, retailerul german Lidl a publicat mai multe anunţuri de angajare pentru cel puţin 8 oraşe din ţară.

Lidl a continuat extinderea reţelei şi în 2013, ajungând la un număr total de 168 de magazine în România la sfârşitul anului trecut. Compania a deschis 14 unităţi noi în 2013 şi are planuri de extindere şi pentru 2014.

Printre oraşele unde Lidl va deschide noi magazine anul acesta se numără Craiova, cu două unităţi anunţate de retailerul german.

În momentul de faţă, gigantul din retail face angajări în oraşele Focşani, Braşov, Cluj Napoca, Ploieşti, Târgovişte, Zărneşti, Târgu Mureş şi Gherla.

Cele mai multe posturi vacante sunt de vânzător, şef de magazin, şef adjunct de magazin, şef depozit, specialişti HR.

VEZI LISTA JOBURILOR disponibile pe Bestjobs.ro şi pe site-ul companiei.

Salariile angajaţilor lanţului german Lidl, prezent pe piaţa locală cu peste 168 de magazine, variază în funcţie de regiunea ţării, de perioada anului, de experienţa fiecărui salariat şi de vechimea în cadrul companiei.

Un lucrător comercial poate ajunge la un salariu brut de 2.600 de lei, în timp ce un şef de magazin poate câştiga 6.300 de lei brut.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
lupu ecaterina
21 Nov 19:58
Buna ziua!As vrea sa stiu daca se fac angajari in magazinul din Eforie nord.Lucrez in prezent intr-un supermarket din Agigea.dar as vrea sa lucrez mai aproape de casa,avand in vedere faptul ca eu locuiesc in Eforie sud.Va multumesc!
Răspunde
0 0
lupuecaterina
21 Nov 19:55
Buna ziua!As vrea sa stiu daca se fac angajari in magazinul din Eforie nord.Lucrez in prezent intr-un supermarket din Agigea.dar as vrea sa lucrez mai aproape de casa,avand in vedere faptul ca eu locuiesc in Eforie sud.Va multumesc!
Răspunde
0 0
mtei cristina
19 Nov 07:16
lucrez an selgros baneasa de 6 ani si am auzit ca se va deschide lidl an movila ,jud.dambovita.este adevarat?vreau sa ami schimb locul de munca actual cu unul an apropiere.daca se poate va rog sa ma sunati pentru a ma informa.va multumesc.
Răspunde
0 0
bianca
14 Nov 17:24
bna ziua se fac si angazari si in craiova la lidl la chitirea produselor pe raft ca mar interesa
Răspunde
1 0
Nume*florentina
27 Feb 12:35
am lucrat ca vanzatoare si ma intereseaza un loc de munca in craiova la lidl.ma numesc florentina si am 36 ani.multumesc!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print