Licenţa la Spiru Haret: Testul grilă este acelaşi ca anul trecut

Aşa-zisa reformă a sistemului educaţional din Universitatea Spiru Haret este doar o fumigenă. O demonstrează spusele unei absolvente din 2009 a specializării Psihologie care a mărturisit pentru Adevărul că a învăţat toamna aceasta după testele grilă date în vară celor care au susţinut licenţa la această specializare.

"Pentru relicenţierea care ar fi trebuit să aibă loc în a doua jumătate a lunii septembrie am fost sfătuită de doamnele de la secretariatul facultăţii să învăţ după testele grilă date celor care au intrat în licenţă în vara acestui an. Am constatat cu surprindere că sunt identice cu cele din 2009, după care am dat eu licenţa. Nu s-a modificat nimic în fondul lor, doar le-au amestecat puţin. Deci unde-i reforma? De ce acestor absolvenţi li se recunosc diplomele, iar nouă nu?", a declarat pentru Adevărul, Catia Grosu, învăţător la Şcoala 25 din Galaţi.

Ar fi totuşi o modificare, studenţii din ultimul an (2010) au fost trecuţi de la forma de învăţământ ID la învăţământ de zi, contra unei taxe de şcolarizare mai mari.

Nedumeririle Catiei Grosu continuă şi cu faptul că absolvenţilor de la Spiru Haret li se recunosc diplomele în absolut toate domeniile, mai puţin în învăţământ.

Contactată telefonic, conducerea Filialei locale Galaţi a Universităţii a refuzat să comenteze subiectul.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print