La Penitenciarul Codlea din Braşov deţinuţii au telefoane mobile

Un paznic la 200 de deţinuţi. Se întâmplă la Penitenciarul de maximă siguranţă din Codlea. Nu e de mirare că privaţi de libertate cei închişi reuşesc, fără mari eforturi, să intre în celule cu obiecte interzise. Doi dintre ei au reuşit astfel să fotografieze condiţiile de detenţie şi să posteze imaginile pe Internet.

Deţinuţii din penitenciarul din Braşov nu sunt mulţumiţi de condiţiile în care stau, câte doisprezece într-o celulă. Aşa că s-au gândit să posteze pe Internet imagini luate cu ajutorul telefonului mobil.

Cei care au intrat în celulă cu telefoane mobile au fost sancţionaţi. Ei nu vor mai beneficia de eliberare condiţionată. În plus, conducerea penitenciarului şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă agajaţi se fac vinovaţi de producerea incidentului.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Cri
03 oct 20:54
Ar trebiu niste legi mult mai stricte in aceste privinte.fostul meu sot are telefon in penitenciaru codlea si ma terorizeaza atat pe mn cat si pe familia mea.da nu este oosibil asa ceva o tara cu un sistem de 2lei
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print