Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
VIDEO

La Penitenciarul Codlea din Braşov deţinuţii au telefoane mobile

Un paznic la 200 de deţinuţi. Se întâmplă la Penitenciarul de maximă siguranţă din Codlea. Nu e de mirare că privaţi de libertate cei închişi reuşesc, fără mari eforturi, să intre în celule cu obiecte interzise. Doi dintre ei au reuşit astfel să fotografieze condiţiile de detenţie şi să posteze imaginile pe Internet.

Deţinuţii au postat imaginile pe Internet
Deţinuţii au postat imaginile pe Internet

Deţinuţii din penitenciarul din Braşov nu sunt mulţumiţi de condiţiile în care stau, câte doisprezece într-o celulă. Aşa că s-au gândit să posteze pe Internet imagini luate cu ajutorul telefonului mobil.

Cei care au intrat în celulă cu telefoane mobile au fost sancţionaţi. Ei nu vor mai beneficia de eliberare condiţionată. În plus, conducerea penitenciarului şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă agajaţi se fac vinovaţi de producerea incidentului.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum functioneaza dieta MAYO?
STIRI | REALITATEA.NET
02 Octombrie, 01:00
ecuisine.ro
Cum sa prepari dressingul pentru salata
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 18:14
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET