Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

La Loto 6/49 se va putea câştiga şi cu 3 numere

Măsura va fi pusă în aplicare, cel mai probabil,  în această primăvară. Se estimează că, prin introducerea noii categorii, numărul de câştigatori la Loto 6/49 va creşte de 10 ori.

La loto 6/49 se va câştiga cu 3 numere
La loto 6/49 se va câştiga cu 3 numere / FOTO: wordpress.com

Loteria Română a declarat că va introduce cea de-a patra categorie de câştiguri, prin care va oferi premii începând de la trei numere ghicite.

Reprezentanţii Loteriei au declarat că măsura a fost luată pentru a dinamiza jocul Loto 6/49 şi pentru a-i spori atractivitatea în concordanţă cu aşteptările jucătorilor. Se estimează că, prin introducerea noii categorii, numărul de câştigatori la Loto 6/49 va creşte de 10 ori.

Loteria Română a precizat că va face tot posibilul să nu modifice semnificativ preţul unei variante simple la Loto 6/49 după introducerea celei de-a patra categorii de câştig.

“În acest caz, preţul pe variantă trebuie crescut, astfel încât fondul de câştiguri la categoria a patra să fie mare. Cu siguranţă preţul unui bilet va creşte”, a declarat fostul director general al Loteriei Române, pentru REALITATEA.FM

Jocul Loto 6/49 a fost introdus sub actuala formă în Loteria Română la începutul anului 1993. În anul 2009 la Loto 6/49 s-au acordat 102.305 câştiguri în valoare totală de 188.846.669 lei. Tragerile Loto 6/49 şi Noroc au loc de două ori pe săptămână, joi şi duminică.

 

Cât de interesat eşti să-ţi cumperi o casă de vacanţă?

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
7 sfaturi pentru o manichiura perfecta
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 16:45
ecuisine.ro
Cum sa prepari dressingul pentru salata
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 18:14
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET