La Loto 6/49 se va putea câştiga şi cu 3 numere

La loto 6/49 se va câştiga cu 3 numere
La loto 6/49 se va câştiga cu 3 numere / FOTO: wordpress.com

Măsura va fi pusă în aplicare, cel mai probabil,  în această primăvară. Se estimează că, prin introducerea noii categorii, numărul de câştigatori la Loto 6/49 va creşte de 10 ori.

Loteria Română a declarat că va introduce cea de-a patra categorie de câştiguri, prin care va oferi premii începând de la trei numere ghicite.

Reprezentanţii Loteriei au declarat că măsura a fost luată pentru a dinamiza jocul Loto 6/49 şi pentru a-i spori atractivitatea în concordanţă cu aşteptările jucătorilor. Se estimează că, prin introducerea noii categorii, numărul de câştigatori la Loto 6/49 va creşte de 10 ori.

Loteria Română a precizat că va face tot posibilul să nu modifice semnificativ preţul unei variante simple la Loto 6/49 după introducerea celei de-a patra categorii de câştig.

“În acest caz, preţul pe variantă trebuie crescut, astfel încât fondul de câştiguri la categoria a patra să fie mare. Cu siguranţă preţul unui bilet va creşte”, a declarat fostul director general al Loteriei Române, pentru REALITATEA.FM

Jocul Loto 6/49 a fost introdus sub actuala formă în Loteria Română la începutul anului 1993. În anul 2009 la Loto 6/49 s-au acordat 102.305 câştiguri în valoare totală de 188.846.669 lei. Tragerile Loto 6/49 şi Noroc au loc de două ori pe săptămână, joi şi duminică.

 

Cât de interesat eşti să-ţi cumperi o casă de vacanţă?

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print