Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Joburi de peste 5.000 de euro pe platforme petroliere în Africa

Se caută ingineri în petrol şi gaze sau muncitori calificaţi, oamenii care să cunoască limba engleză şi să fie dispuşi să muncească departe de casă, în Angola sau Nigeria.

Una din cinci companii din Europa acuză un deficit de forţă de muncă calificată
Una din cinci companii din Europa acuză un deficit de forţă de muncă calificată / FOTO: bloombiz.ro

Salariile sunt foarte atractive, unele depăşesc 5.000 de euro lunar, dar depind foarte mult de natura proiectului. Sunt atât proiecte pe uscat, cât şi pe mare, iar muncitorilor li se asigură toate cheltuielile de transport şi de cazare. Oferta este făcută de firma Emirom Grup, în cadrul târgului Angajatori de top. În primele ore ale evenimentului, compania de recrutare a primit peste 100 de CV-uri.

"Activitatea se face pe bază de rotaţie: stai 90 de zile în Africa, după care te întorci acasă pentru 30 de zile. Pot fi şi variante de genul 75 cu 21 zile sau chiar perioade mai scurte. Muncitorii vor locui în condiţii de maximă siguranţă, în campusuri bine păzite", spun reprezentanţii firmei de recrutare.

Sunt căutaţi în special ingineri şi maiştri cu experienţă în domeniile: mecanică, sudură, foraj, extracţie, reparaţii sonde, montaj şi întreţinere de turbine şi generatoare. De asemenea, sunt şi absolvenţii facultăţilor cu profil petrol şi gaze, energetică, mecanică sau automatizări. Contractele se încheie de regulă pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de extindere.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET