Joburi de peste 5.000 de euro pe platforme petroliere în Africa

Una din cinci companii din Europa acuză un deficit de forţă de muncă calificată
Una din cinci companii din Europa acuză un deficit de forţă de muncă calificată / FOTO: bloombiz.ro

Se caută ingineri în petrol şi gaze sau muncitori calificaţi, oamenii care să cunoască limba engleză şi să fie dispuşi să muncească departe de casă, în Angola sau Nigeria.

Salariile sunt foarte atractive, unele depăşesc 5.000 de euro lunar, dar depind foarte mult de natura proiectului. Sunt atât proiecte pe uscat, cât şi pe mare, iar muncitorilor li se asigură toate cheltuielile de transport şi de cazare. Oferta este făcută de firma Emirom Grup, în cadrul târgului Angajatori de top. În primele ore ale evenimentului, compania de recrutare a primit peste 100 de CV-uri.

"Activitatea se face pe bază de rotaţie: stai 90 de zile în Africa, după care te întorci acasă pentru 30 de zile. Pot fi şi variante de genul 75 cu 21 zile sau chiar perioade mai scurte. Muncitorii vor locui în condiţii de maximă siguranţă, în campusuri bine păzite", spun reprezentanţii firmei de recrutare.

Sunt căutaţi în special ingineri şi maiştri cu experienţă în domeniile: mecanică, sudură, foraj, extracţie, reparaţii sonde, montaj şi întreţinere de turbine şi generatoare. De asemenea, sunt şi absolvenţii facultăţilor cu profil petrol şi gaze, energetică, mecanică sau automatizări. Contractele se încheie de regulă pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de extindere.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Bucur Gheorghe
25 Nov 13:20
Am lucrat in AFRICA (Guineea) sondor sef foraj puturi de apa pina acum 2 luni. Am o experienta de peste 25 de ani in foraj extractive. M-ar interesa un loc de munca pe platforma petroliera. Cine ma poate ajuta?
Răspunde
0 0
rus iacob
22 Nov 07:38
Ma intereseaza jobul
Răspunde
1 0
iulian
21 Nov 23:48
buna ,am terminat scoala profesionala cu profil sudor lucrez de la 18 ani in acest domeniu in industria chimica ,acum sunt in italia tot ca sudor la un combinat chimic sunt autorizat atat in tara cat si in italia pentru toate tipurile de sudura MIG MAG TIG etc(suduri de gama) am o experienta de 11 ani in acest dmeniu ,mia-si dori o schimbare un loc mai bun, ofer proba de lucru
Răspunde
0 0
cercel petru
12 Nov 00:42
am 40 ani sunt in perfecta stare de sanatate si as dori sa lucrez ca necalificat pe platforma
Răspunde
0 0
Sarpe George
29 Mar 08:52
Sondor cu scoala profesionala momentan sunt somer
Răspunde
0 0
Sarpe George
29 Mar 08:50
Sondor cu scoala profesionala momentan sunt somer
Răspunde
0 0
Eusebiu
14 Sep 09:48
Buna ,sant Eusebiu,lucrez in Italia de 19ani,in domeniul constructie ,tot ce tine de constructie ,as dori sa ajung pe platforma petr.nu stiu daca ma-ti pute introduce undeva,dar invat repede,am 42 de ani.va rog.multumesc
Răspunde
0 0
Eusebiu
14 Sep 09:48
Buna ,sant Eusebiu,lucrez in Italia de 19ani,in domeniul constructie ,tot ce tine de constructie ,as dori sa ajung pe platforma petr.nu stiu daca ma-ti pute introduce undeva,dar invat repede,am 42 de ani.va rog.multumesc
Răspunde
0 0
paul
03 Mar 13:04
lucram in Gran Canaria cind m-am interesat prima data de acest gen de munca pe platforma petroliera.am cunoscut pe cineva care mi-a recomandat o firma ce se ocupa de amolasarea persoanelor in munca pe platforme trebuia sa fac un curs de pregatire de prim ajutor si alte reguli ce trebuia sa le sii ,cursu asta dura 4 luni si costa 2000 euro.nu am avut bani si nu lam putut face.de atunci vreu sa plec pe platforma acuma fac un curs de instalatii gaz.daca stiti ceva lasti un mesaj.multumesc pt ori ce fel de informatie
Răspunde
0 0
viorel vioras
31 Jan 16:59
salut,sant de meserie lacatus naval sau metalic,si mai am si de sudor CO2,doresc sa ma angajej pe o platforma marina pe un post din acelea care leam enumerat mai sus,daca ma poate ajuta cineva,va rog sa ma contactati la nr de tel;0725513419;sau0725512009;va multumesc si astept raspuns.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print