Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

UN AN DE LA PROTESTE. Jandarmul agresor din Piaţa Universităţii, deferit Justiţiei

Jandarmii care l-au agresat pe Ionuţ Şandru în timpul protestelor de acum un an din Piaţa Universităţii au fost identificaţi. Ministerul de Interne spune că îi va deferi Justiţiei. Tânărul a fost operat de mai multe ori, dar nu este nici acum complet vindecat.

Jandarmul agresor deferit Justiţiei
Jandarmul agresor deferit Justiţiei
Un an de la izbucnirea protestelor din Piața Universității
Un an de la izbucnirea protestelor din Piața Universității
Un an de la izbucnirea protestelor din Piața Universității
Un an de la izbucnirea protestelor din Piața Universității

Jandarmii care l-au agresat pe Ionuţ Şandru au fost identificaţi. Ministerul de Interne spune că îi va deferi Justiţiei. Tânărul a fost operat de mai multe ori şi nici acum nu este complet vindecat.

Jandarmul a fost identificat după imaginile surprinse de televiziunile care au filmat la acea vreme. Tânărul a fost bătut  în timpul protestelor din ianuarie 2012 de jandarmi. Piciorul drept i-a fost rupt în două.

Şeful Jadarmeriei Bucureşti, Eugen Meran, a fost demis, vineri, în urma abuzurilor comise de subalternii săi în urmă cu un an, în timpul protestelor din Piaţa Universităţii.

"Dl. general Meran a fost demis. Este pus la dispoziţie pentru că este responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat atunci (la protestele de stradă din 2012 - n.r.). Am mai făcut câţiva paşi. În cursul zilei de mâine lămurim şi cu persoana care dădea cu bocancii ca un animal", a afirmat Radu Stroe, la plecarea de la MAI.

Eugen Meran, care are în prezent gradul de general de brigadă, se afla la conducerea Jandarmeriei Capitalei din noiembrie 2010, când l-a înlocuit pe Gavrilă Pop, notează Mediafax.

GALERIE FOTO - Un an de la protestele din Piața Universității

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET