Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

IURIE DARIE - starea sa de sănătate s-a ameliorat

Starea de sănătate a lui Iurie Darie este în uşoară ameliorare, este conştient, medicii vor încerca, luni, să îl detubeze, dar prognosticul rămâne rezervat, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar-Arseni" din Capitală, Florian Bica.

Iurie Darie are nevoie de SÂNGE
Iurie Darie are nevoie de SÂNGE

"Starea pacientului este uşor ameliorată faţă de ziua de ieri, a început să deschidă ochii, este conştient, intubat, se încearcă luni detubarea. Prognosticul rămâne rezervat, din cauza vârstei şi a patologiei asociate", a spus medicul Florian Bica.

El a precizat că obturarea tubului de drenaj este o complicaţie care poate să apară în astfel de cazuri, de aceea a fost montat un tub de drenaj exterior.

Medicul Florian Bica a mai spus că deocamdată nu poate fi luată în discuţie o intervenţie chirurgicală.

Actorul Iurie Darie a ajuns, sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), cu o ambulanţă, după ce a acuzat dureri în piept şi probleme de respiraţie. Potrivit medicilor, actorul a suferit o complicaţie postoperatorie, acumulând în continuare lichid la creier.

El a fost transferat, sâmbătă seară, de la SUUB la Spitalul "Bagdasar-Arseni", unde în 21 mai a fost operat pentru eliminarea lichidului care se acumulase la creier. Medicii de la Spitalul Universitar au luat decizia de a-l transfera pe actor în condiţiile în care problemele medicale pe care le are Iurie Darie sunt consecinţa afecţiunii mai vechi, pentru care a fost operat.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar-Arseni" declara că starea actorului este gravă, după ce a suferit un accident vascular cerebral, actorului fiind-i pus un dren exterior pentru eliminarea lichidului de la creier.

Actorul Iurie Darie, în vârstă de 83 de ani, a fost internat din 10 mai până în 31 mai la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Capitală. În 21 mai a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care să ajute la eliberarea lichidului în plus ce se acumula în zona creierului

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET