Iulia Vântur: "Îl iubesc pe Marius Moga. E un om foarte important în viaţa mea"

Marius Moga şi Iulia Vântur s-au despărţit după aproape 6 ani de relaţie / Foto: apropo.ro
Marius Moga şi Iulia Vântur s-au despărţit după aproape 6 ani de relaţie / Foto: apropo.ro
Marius Moga şi Iulia Vântur s-au despărţit după aproape 6 ani de relaţie / Foto: apropo.ro Iulia Vântur şi Marius Moga Marius Moga si Iulia Vantur s-au despartit dupa aproape 6 ani de relatie

Iulia Vântur şi Marius Moga au avut o relaţie aproape 6 ani de zile, iar după ce paparazzi au surprins-o săptămâna trecută ieşind din blocul fostului său iubit, zvonurile unei posibile împăcări au început să curgă.

Iulia Vântur a pus lucrurile la punct, oferind un interviu în care a vorbit despre sentimentele pe care le are pentru fostul său iubit, dar şi despre actuala sa viaţă sentimentală.

"Îl iubesc pe Marius, îl iubesc prieteneşte", i-a spus Iulia Vântur Roxanei Ciuhulescu. "Noi am păstrat o relaţie foarte frumoasă. Ce să zic, e un om care a stat 5-6 ani - chiar asta vorbeam cu el de curând, sunt aproape 6 ani de când ne cunoaştem. Şi îţi dai seama, am împărtăşit multe experienţe, am crescut împreună - şi ca oameni, şi ca şi cuplu. Am învăţat foarte multe unul de la altul şi e un om foarte important în viaţa mea. Şi probabil că aşa va rămâne tot timpul. Ştii cum e, când găseşti un om special, e bine să îl păstrezi în viaţa ta. Şi asta am hotărât noi doi, chiar dacă nu mai suntem împreună, să rămânem cumva unul în viaţa celuilalt şi să rămânem la fel de prieteni, pentru că asta ne-a legat tot timpul pe noi: prietenia", a spus Iulia Vântur la "Poveştiri Adevărate" de la Acasă TV, scrie Cancan.

Vedeta a mai explicat faptul că este o femeie liberă din toate punctele de vedere, lăsând să se înţeleagă că inima sa este în continuare disponibilă.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?