Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Iulia Vântur: "Îl iubesc pe Marius Moga. E un om foarte important în viaţa mea"

Iulia Vântur şi Marius Moga au avut o relaţie aproape 6 ani de zile, iar după ce paparazzi au surprins-o săptămâna trecută ieşind din blocul fostului său iubit, zvonurile unei posibile împăcări au început să curgă.

Iulia Vântur şi Marius Moga
Iulia Vântur şi Marius Moga
Marius Moga si Iulia Vantur s-au despartit dupa aproape 6 ani de relatie
Marius Moga si Iulia Vantur s-au despartit dupa aproape 6 ani de relatie
Marius Moga şi Iulia Vântur s-au despărţit după aproape 6 ani de relaţie / Foto: apropo.ro
Marius Moga şi Iulia Vântur s-au despărţit după aproape 6 ani de relaţie / Foto: apropo.ro

Iulia Vântur a pus lucrurile la punct, oferind un interviu în care a vorbit despre sentimentele pe care le are pentru fostul său iubit, dar şi despre actuala sa viaţă sentimentală.

"Îl iubesc pe Marius, îl iubesc prieteneşte", i-a spus Iulia Vântur Roxanei Ciuhulescu. "Noi am păstrat o relaţie foarte frumoasă. Ce să zic, e un om care a stat 5-6 ani - chiar asta vorbeam cu el de curând, sunt aproape 6 ani de când ne cunoaştem. Şi îţi dai seama, am împărtăşit multe experienţe, am crescut împreună - şi ca oameni, şi ca şi cuplu. Am învăţat foarte multe unul de la altul şi e un om foarte important în viaţa mea. Şi probabil că aşa va rămâne tot timpul. Ştii cum e, când găseşti un om special, e bine să îl păstrezi în viaţa ta. Şi asta am hotărât noi doi, chiar dacă nu mai suntem împreună, să rămânem cumva unul în viaţa celuilalt şi să rămânem la fel de prieteni, pentru că asta ne-a legat tot timpul pe noi: prietenia", a spus Iulia Vântur la "Poveştiri Adevărate" de la Acasă TV, scrie Cancan.

Vedeta a mai explicat faptul că este o femeie liberă din toate punctele de vedere, lăsând să se înţeleagă că inima sa este în continuare disponibilă.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Jessica Alba, o femeie desavarsita
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:43
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET