"Isus" din Siberia are 4.000 de adepţi

Isus din Siberia are 4.000 de adepţi
Isus din Siberia are 4.000 de adepţi

În taigaua siberiană îl puteţi întâlni pe Vissarion, liderul unui cult religios care nu doar seamănă cu Isus, dar pretinde că este reîncarnarea acestuia. 

"Învăţătorul", aa cum i se adresează cei 4.000 de adepţi, este convins, printre altele, că OZN-urile ne survolează constant şi că sfârşitul lumii Pământului este aproape, scrie totb.ro. Ce mai crede "Isus" din Siberia şi care este atmosfera în această comunitate puteţi vedea în documentarul de mai jos, realizat de Vice:

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
adi
18 May 22:33
Vissarion a fost la Iasi in 1995. Valentina Garlea, clarvazatoarea, l-a desfiintat pur si simplu. Este un sarlatan inconjurat de securisti.
Eu l-am vazut si pot spune ca a atins stadiul in care isi controleaza emotiile, ceea ce, e lesne de inteles, nu inseamna mare lucru.
El nu spune ca este Iisus, asa cum indica articolul, ci ca este al doilea Fiu al lui Dumnezeu. Gandindu-ne ca termenul "Fiu al lui Dumnezeu" face referire la un principiu, nu la o persoana, a adauga inca un principiu la cele trei cunoscute (Tatal, Fiul si Sfantul Duh) ne face sa ne gandim deja la o revolutie hilara in materie de ezoterism: Sfanta Patrime!
Răspunde
0 -1
Horatiu
18 May 21:11
Nu-i Jesus, ii frate-so de cruce.
Răspunde
1 0
costel
18 May 19:43
Pai sigur toti sunt votcodependenti!
Răspunde
0 0
...allowFullScreen="true" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" /> Realitatea.net: “Isus” din Siberia are 4.000 de adepţi În taigaua siberiană îl puteţi întâlni pe Vissarion, liderul unui cult religios care...
Afișează mai multe comentarii
print