Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
VIDEO

ISPITĂ SEXY: Cum l-a numit Corina pe primarul din Baia Mare

Cine crede că este uşor să fii Radu Mazăre se înşală. Dacă edilul Constanţei se simte ca un peşte în apă în cluburi, primarul din Baia Mare nu a fost convins să danseze nici măcar de o cântăreaţă atrăgătoare. Acesta nu a intrat în joc nici măcar după ce Corina l-a numit cel mai sexy primar "Munky Funky".

Ispită sexy pentru primarul din Baia Mare
Ispită sexy pentru primarul din Baia Mare
Corina l-a provocat pe primarul din Baia Mare la dans
Corina l-a provocat pe primarul din Baia Mare la dans

"Aveţi un primar munky funky şi aplauze pentrul el, vă rog. Domnul primar este foarte serios, în ciuda faptului că este foarte sexy. Am auzit numai lucruri frumoase despre el şi pentru asta vreau o poza de facebook". a spus Corina pe scenă.

Aşa l-a prezentat artista băimărenilor pe primarul Cătălin Cherecheş, după care a început show-ul. Minute în şir artista a încercat să îl convingă pe primar să danseze alături de ea.

Gesturile artistei nu l-au mişcat deloc pe edil, care a rămas stană de piatră pe scenă. Primarul s-a dezmorţit la finalul show-ului, însă, ce-i drept, doar la nivelul discursului.

Nu este prima dată când primarul din Baia Mare iese în evidenţă. În urmă cu puţin timp, edilul a fost implicat într-un scandal după ce a decis să mute mai multe familii de romi într-o fostă fabrică dezafectată din oraş.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

JURNALUL.RO
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
5 app pentru cocktail-uri
STIRI | REALITATEA.NET
21 Septembrie, 10:00
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
Adevarul.ro
VIDEO De ce ne încărunţeşte părul
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 19:40
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET