Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Ion Crăciunescu, învestit în funcţia de preşedinte al CCA până în 2014

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că numirea lui Ion Crăciunescu în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost aprobată în şedinţa Comitetului Executiv.

Ion Crăciunescu
Ion Crăciunescu / FOTO: grupRC

Ion Crăciunescu va fi şeful arbitrilor pe toată perioada mandatului lui Mircea Sandu, până în 2014, numirea fiind ratificată şi în CEx al FRF.

"Crăciunescu va avea un contract pe perioada în care am fost ales eu, deci 2010-2014. S-au făcut câteva modificări de regulament. S-a aprobat ca începând cu returul campionatului 2011/2012 baremul de arbitraj la Liga I să fie vărsat de LPF din drepturile de televiziune direct Comisiei Centrale a Arbitrilor. La Liga a II-a şi a III-a, arbitri vor fi plătiţi de cluburi direct în cont. Nu se va mai lucra din returul acestui campionat cu cash pentru arbitri şi observatori", a spus Sandu.

Astfel, a devenit oficială numirea lui Ion Crăciunescu în locul lui Vasile Avram. Fostul arbitru FIFA a mai condus CCA în perioada iunie 2003-octombrie 2005, dar a fost îndepărtat după ce l-a susţinut pe Gică Popescu la alegerile pentru şefia FRF.

Postul de preşedinte al CCA rămăsese vacant după ce Vasile Avram a fost suspendat din funcţie, ca urmare a arestării sale pentru luare de mită.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET