Ion Crăciunescu, învestit în funcţia de preşedinte al CCA până în 2014

Ion Crăciunescu
Ion Crăciunescu / FOTO: grupRC

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că numirea lui Ion Crăciunescu în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost aprobată în şedinţa Comitetului Executiv.

Ion Crăciunescu va fi şeful arbitrilor pe toată perioada mandatului lui Mircea Sandu, până în 2014, numirea fiind ratificată şi în CEx al FRF.

"Crăciunescu va avea un contract pe perioada în care am fost ales eu, deci 2010-2014. S-au făcut câteva modificări de regulament. S-a aprobat ca începând cu returul campionatului 2011/2012 baremul de arbitraj la Liga I să fie vărsat de LPF din drepturile de televiziune direct Comisiei Centrale a Arbitrilor. La Liga a II-a şi a III-a, arbitri vor fi plătiţi de cluburi direct în cont. Nu se va mai lucra din returul acestui campionat cu cash pentru arbitri şi observatori", a spus Sandu.

Astfel, a devenit oficială numirea lui Ion Crăciunescu în locul lui Vasile Avram. Fostul arbitru FIFA a mai condus CCA în perioada iunie 2003-octombrie 2005, dar a fost îndepărtat după ce l-a susţinut pe Gică Popescu la alegerile pentru şefia FRF.

Postul de preşedinte al CCA rămăsese vacant după ce Vasile Avram a fost suspendat din funcţie, ca urmare a arestării sale pentru luare de mită.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print