Ion Columbeanu, DECLARAŢIE-BOMBĂ despre posibila CĂSĂTORIE a lui Irinel cu Alexandra

Irinel Columbeanu și Alexandra Hodiș
Irinel Columbeanu și Alexandra Hodiș / FOTO: Ziarul Ring

Vestea logodnei lui Irinel Columbeanu (56 de ani) cu fotomodelul Alexandra Hodiş (18 ani) e ceva incredibil pentru tatăl afaceristului. În percepţia seniorului Columbeanu, adolescenta e doar "prietena de la Cluj" a Irinucăi, nepoata lui, care a împlinit, recent, şapte ani.

La 88 de ani, Ion Columbeanu susţine că "presa a făcut un caz" din apariţia Alexandrei Hodiş la Izvorani fără să ştie că, de fapt, Irinuca a dorit doar să-şi revadă prietena de astă-vară. Cu toate acestea, seniorul ştie şi că tânăra de 18 ani, elevă în ultimul an de liceu la Cluj, se află printre fotomodelele de la Transilvania Fashion, firma lui Matei Miko, nimeni altul decât naşul de cununie al lui Irinel cu Monica Gabor. Nimic din toate acestea nu ridică semne de întrebare asupra teoriei sale, scrie Ziarul Ring

Potrivit lui Ion Columbeanu, prima întâlnire dintre Irinel, Irinuca şi Alexandra s-a petrecut în staţiunea Mamaia... "Povestea a început în vară, când Irinel a fost cu Irinuca la Mamaia şi fetiţei i-a plăcut atât de mult la mare, încât a stat acolo toată vara. Irinel mai venea la Bucureşti din când în când şi pe fetiţă o lăsa acolo în grija bonelor. Între timp, Irinuca a cunoscut-o pe această fată, Alexandra, care e în ultimul an de liceu, şi s-au împrietenit. Mai târziu, naşul de cununie al fiului meu, Matei Miko, a venit la Casa Vernescu cu un grup de fete de la clubul de fashion pe care îl are la Cluj (Transilvania Fashion - n.r.). Irinel a fost şi el acolo pentru că Irinuca şi-a dorit să o revadă pe Alexandra, şi presa a făcut din asta un caz. Fiul meu nu are nicio intenţie cu fata aceasta de la Cluj", a spus tatăl omului de afaceri. 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Jambon
29 Jan 11:34
"Foaie ver GHIOCEL
Se insoara IRINEL ?"

Daca poate si-l tine PUNGA ( ca foarte bine nici cu limba nu mai sta probabil ) de ce sa nu creasca PROSPATURI pentru altii ??? Asa a fost si cu Gabor , asa va fi si cu pustoaica asta ...Lasatil sa se bucure macar la batrinete cit o mai putea ca de altceva nu mai este in stare , tot "BAIETI" i-O trag tare ! Iri scoate doar din buzunare !
Răspunde
6 0
priapism telectual captivus
28 Jan 20:26
BAI FRATE DAR FOTO DE LA ACEASTA STIRE GRAIESHTE DE LA SINE IN ACEST CAZ...
UN MOSH LIBIDINOS LIMBIST MORT DUPA PITZI FRAGEDA CARE SE LINGE PE BOT SI O PARAPANTA LIPSITA DE MINIMA PLACERE PENTRU ANTURAJUL CE-L ARE, SILITA...DAR CARE ISI INFRANGE PE CAT POSIBIL REMUSHCARILE PENTRU A REEDITA PERFORMANTELE PREDECESOAREI SALE...
Răspunde
6 0
priapism telectual captivus
28 Jan 20:29
4 SUNT CONVINS CA MOSHUL FIIND SPONSORUL PRINCIPAL...NU SE ABTINE INCA DE LA A-I CERE NOII SALE ¨CUCERIRI¨ SA SE ARANJEZE SI COMPORTE PRECUM DIVA DINAINTEA EI, MONICA GABOR.
ORI ACEST LUCRU ESTE CUM NU SE POATE MAI GRAV PERCEPUT DE ORICE FAPTURA FEMININA... SA FIE COMPARATA MACAR VAG CU ALTA DIN MINTEA PARTENERULUI EI... CAT MAI INDURA PISDELE PENTRU 2 BANI !
Afișează mai multe comentarii
print