Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Instagramul lansează un nou job-trend în rândul vedetelor: Insta-asistenta!

In ziua de azi, retelele de social media, precum Facebook, Twitter sau Instagram, ne ocupa o parte importanta din viata, devenind un fel de extensie a persoanei noastre. Fotografiile pe care ni le facem singure, si in care ne straduim sa aratam cat mai bine, au devenit cele mai populare, capatat o denumire aparte: "selfie".

Fotografiile pe care ni le facem singure, si in care ne straduim sa aratam cat mai bine, au devenit cele mai populare, capatat o denumire aparte: "selfie". 

Acesta este si cazul vedetelor de la Hollywood, care posteaza zi de zi imagini cu ele, pentru care primesc mii de like-uri si sute de comentarii. Insa, spre deosebire de oamenii de rand, care isi fac singuri pozele, vedetele se bucura de asa numitele Insta-asistente, care le fac poze in locul lor. Iata cateva dintre vedetele obsedate de Instagram, ce se bucura de serviciile unor Insta-asistente, care sunt de obicei prietene sau apropiati responsabili cu fotografierea celor mai bune unghiuri.

rihanna

rihanna

Toata lumea cunoaste pasiunea Rihannei pentru Instagram, retea de socializare pe care posteaza zilnic zeci de imagini. Desi de cele mai multe ori Rihannei ii place sa isi faca singura pozele, aceasta a declarat ca cea mai buna fotografa a sa este Melissa Forde, prietena ei cea mai buna. Judecand dupa toate ipostazele in care este fotografiata Rihanna, pare ca Melissa nu se dezlipeste de artista niciodata.

heidi klum

Detalii pe divahair.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum iti imbunatatesti creativitatea si imaginatia
STIRI | REALITATEA.NET
22 Septembrie, 15:57
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET