Inna, marioneta organizaţiei secrete Illuminati? GALERIE FOTO

Inna, acuzată că ar fi o marionată în slujba Iluminaţilor
Inna, acuzată că ar fi o marionată în slujba Iluminaţilor / FOTO: vigilantcitizen.com
Inna, acuzată că ar fi o marionată în slujba Iluminaţilor Inna, acuzată că ar fi o marionată în slujba Iluminaţilor Ochiul Atotvăzotăr Lady Gaga Cântăreaţa suedeză Robyn Inna, fără chiloţi în ultimul său videoclip Inna Inna Inna şi-a postat poze noi pe site Inna şi-a postat poze noi pe site Inna se strâmbă pe Facebook Inna Inna

Cântăreaţa română este, alături de Lady Gaga, Britney Spears şi mulţi alţi artişti internaţionali, o unealtă folosită de organizaţia secretă Illuminati pentru a manipula omenirea, prin intermediul unor mesaje subliminale, susţine un site american.

Mass-media reprezintă un instrument pe care conducătorii lumii îl folosesc pentru a ţine sub control masele de oameni, iar celebrităţile sunt de fapt nişte marionete păcălite să transmită mesaje subliminale aparţinând organizaţiei secrete Illuminati, scrie site-ul vigilantcitizen.com.

Alături de Lady Gaga şi Britney Spears, una dintre aceste vedete ar fi cântăreaţa română Inna. Site-ul american a ajuns la această concluzie în urma unei fotografii în care cântăreaţa din Mangalia îşi foloseşte degetele pentru a-şi scoate în evidenţă ochiul drept şi poartă un accesoriu vestimentar metalic care formează mai multe triunghiuri.

Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de către filosoful şi scriitorul german Adam Weishaupt. Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali şi republicani (deci antimonarhici), recrutați din lojile masonice din Germania, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere. Potrivit majorităţii istoricilor, societatea Illuminati s-a dezmembrat câteva zeci de ani mai târziu, însă există persoane care consideră că ordinul a supravieţuit, existând şi în ziua de astăzi.

Unul dintre simbolurile preferate ale Iluminaţilor a fost Ochiul Atotvăzător, încadrat într-un triunghi. Simbolul provine din mitlogia egiptenilor şi apare pe bacnota americană de un dolar. Folosind această simbolistică în şedinţa sa foto, Inna transmite astfel un mesaj subliminal: Omenirea este controlată de societatea Illuminati. În aceeaşi ipostază au mai pozat şi cântăreţele Lady Gaga şi Robyn, după cum se poate vedea în galeria foto de mai sus.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Niculae
10 May 10:42
La cat de infantila,si slab dotata, Inna,100% acest articol este real
Răspunde
0 0
Niculae
10 May 10:42
La cat de infantila,si slab dotata, Inna,100% acest articol este real
Răspunde
0 0
SBs
10 May 10:40
La cat de infantila,si slab dotata, Inna,100% acest articol este real
Răspunde
0 0
SBs
10 May 10:40
La cat de infantila,si slab dotata, Inna,100% acest articol este real
Răspunde
4 -1
Catalin
16 Jan 00:13
Respect realitateaTV,pentru curajul de a arata adevarul.
Răspunde
-4 -3
Alina
06 Dec 16:35
E clar, Reaitatea a devenit tabloid. Nu credeam ca un post serios poate publica asemenea articole de doi bani.
Răspunde
3 0
inna
06 Dec 15:55
Acum v-ati trezit si voi, putorilor? Nu era evident ca va duc de nas cu jegurile mele si ca sunt la randu-mi comandata si dusa de nas? Ascultati-ma si va minunati, primitivi retarzi ce sunteti!
Răspunde
0 0
ozzyoz
06 Dec 10:51
Drasius este un mare INVIDIOS, un ratat si un fudul.
Răspunde
0 0
aiurea-n tramvai
05 Dec 22:39
ar vrea ea! e o maimuta care doar imita si o TZATZONETA, nicidecum o marioneta
Răspunde
-4 0
nistor claudiu
05 Dec 21:42
Văd că nimeni nu s-a prins de fază. Inna transmite un mesaj, chiar ce se vede, adică „sânt o piz . ă, o gaură!„ Săracii Illuminati, dac-ar ști cum le jigniți inteligența...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print