Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Inna, marioneta organizaţiei secrete Illuminati? GALERIE FOTO

Cântăreaţa română este, alături de Lady Gaga, Britney Spears şi mulţi alţi artişti internaţionali, o unealtă folosită de organizaţia secretă Illuminati pentru a manipula omenirea, prin intermediul unor mesaje subliminale, susţine un site american.

Inna, acuzată că ar fi o marionată în slujba Iluminaţilor
Inna, acuzată că ar fi o marionată în slujba Iluminaţilor / FOTO: vigilantcitizen.com
Ochiul Atotvăzotăr
Ochiul Atotvăzotăr / FOTO: vigilantcitizen.com
Inna, acuzată că ar fi o marionată în slujba Iluminaţilor
Inna, acuzată că ar fi o marionată în slujba Iluminaţilor / FOTO: vigilantcitizen.com

Mass-media reprezintă un instrument pe care conducătorii lumii îl folosesc pentru a ţine sub control masele de oameni, iar celebrităţile sunt de fapt nişte marionete păcălite să transmită mesaje subliminale aparţinând organizaţiei secrete Illuminati, scrie site-ul vigilantcitizen.com.

Alături de Lady Gaga şi Britney Spears, una dintre aceste vedete ar fi cântăreaţa română Inna. Site-ul american a ajuns la această concluzie în urma unei fotografii în care cântăreaţa din Mangalia îşi foloseşte degetele pentru a-şi scoate în evidenţă ochiul drept şi poartă un accesoriu vestimentar metalic care formează mai multe triunghiuri.

Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de către filosoful şi scriitorul german Adam Weishaupt. Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali şi republicani (deci antimonarhici), recrutați din lojile masonice din Germania, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere. Potrivit majorităţii istoricilor, societatea Illuminati s-a dezmembrat câteva zeci de ani mai târziu, însă există persoane care consideră că ordinul a supravieţuit, existând şi în ziua de astăzi.

Unul dintre simbolurile preferate ale Iluminaţilor a fost Ochiul Atotvăzător, încadrat într-un triunghi. Simbolul provine din mitlogia egiptenilor şi apare pe bacnota americană de un dolar. Folosind această simbolistică în şedinţa sa foto, Inna transmite astfel un mesaj subliminal: Omenirea este controlată de societatea Illuminati. În aceeaşi ipostază au mai pozat şi cântăreţele Lady Gaga şi Robyn, după cum se poate vedea în galeria foto de mai sus.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
JURNALUL.RO
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET