Inna a câştigat 800.000 de euro în 2011. Vezi topul celor mai bine plătiţi artişti români

Inna dezvăluie unul din SECRETELE ei
Inna dezvăluie unul din SECRETELE ei

2011 a fost un an bun pentru artiştii din România. Aceştia şi-au rotunjit veniturile consistent în acest an. Ziarul Libertatea a întocmit un top al celor mai mari câştiguri financiare ale artiştilor. Clasamentul a fost realizat cu ajutorul celor mai importanţi manageri şi impresari din lumea muzicii din România.

Cântăreaţa Inna este cel mai bine plătit artist din ţara noastră. Ea ocupă primul loc în acest clasament. Artista a reuşit să câştige în acest an, nu mai puţin de 800 de mii de euro.

Locul 2 în topul realizat de ziarul Libertatea este ocupat de formaţia Proconsul, cu un câştig de 550.000 €.

Cel de-al treilea loc este ocupat de Direcţia 5. Cei patru componenţi ai formaţiei au reuşit anul acesta să strângă din concerte şi alte spectacole suma de 450.000 €.

Locurile 4 şi 5 sunt ocupate în acest top de Alexandra Stan şi Horia Brenciu. Pentru tânăra artistă a fost un an bun. Alexandra a reuşit să strângă 400.000 de euro. Nici Horia Brenciu nu se poate plânge. Împreună cu formaţia sa a adunat 350.000 € în acest an.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print