Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Înapoi, la ţară. 13.000 de tineri fermieri se mută în mediul rural

13.000 de tineri fermieri se vor instala, printr-un program special, în mediul rural, şi vor beneficia de fonduri pentru a-şi începe o activitate în acest mediu.

13 mii de tineri fermieri se mută la ţară
13 mii de tineri fermieri se mută la ţară / FOTO: http://www.business24.ro/

Este anunţul făcut de Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la aniversarea a 160 de ani de la înfiinţarea Universităţii de Studii Agronomice, scrie business24.ro.

Acesta a precizat că există o cerere foarte mare de specialişti în domeniul agri-business. "Nu mai puţin de 13.000 de tineri fermieri se vor instala, printr-un program special, în Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2007-2013, în mediul rural. Vor beneficia de fonduri pentru a-şi incepe o activitate în mediul rural", a spus Constantin.

Ministrul Agriculturii a mai afirmat ca autorităţile au în vedere, pe lângă asigurarea hranei pentru populaţie, creşterea calităţii alimentelor.
Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa te descurci ca singura vegetariana din familie
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 22:10
ecuisine.ro
Paste linguini cu porc
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 18:00
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET