În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut

În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut
În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut / FOTO: marca.com
În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut

Mai multe vedete de la Hollywood cunoscute şi apreciate acum au fost simple majorete în trecut. În tinereţe, acestea nu ţineau atât de mult la imaginea lor.

Madona, Meryl Streep, Cameron Diaz, Fergie şi Sandra Bullock sunt doar câteva dintre numele celor care erau simple majorote înaintea unor meciuri importante. Acum sunt nume sonore şi fac furori.

Majoritatea dintre vedete au apelat la bisturiu şi la tot felul de trucuri de înfrumuseţare.

Urmăreşte GALERIA FOTO pentru a vedea cum arătau starurile în trecut.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?