În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut

În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut
În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut / FOTO: marca.com
În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut În trecut au fost simple MAJORETE şi acum mari VEDETE. Uite cât de URÂTE erau în trecut

Mai multe vedete de la Hollywood cunoscute şi apreciate acum au fost simple majorete în trecut. În tinereţe, acestea nu ţineau atât de mult la imaginea lor.

Madona, Meryl Streep, Cameron Diaz, Fergie şi Sandra Bullock sunt doar câteva dintre numele celor care erau simple majorote înaintea unor meciuri importante. Acum sunt nume sonore şi fac furori.

Majoritatea dintre vedete au apelat la bisturiu şi la tot felul de trucuri de înfrumuseţare.

Urmăreşte GALERIA FOTO pentru a vedea cum arătau starurile în trecut.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
AnaC
20 oct 16:35
nu stiu, mai caterina, cine o face titlurile... nu sunt deloc urate, nici super-perfectiuni.
zau, e chiar aiurea sa spui "uite ce urate sunt", lasand la o parte ca nici NU E LOGIC, deoarece nu poate fi cineva urat si APOI frumos sau invers!!!!!!!! TOATA VIATA esti UNUL SI ACELASI...
Frumusetea e data de trasaturi pe care le ai de cand te nasti... daca le scoti in evidenta sau nu, ele nu se modifica, cine nu-si da seama e un penibil... oameni care nu sunt capabili sa vada adevarul. Nu te faci mai frumoasa daca te machiezi, asa cum nici nu te faci mai urata daca nu te machiezi
Răspunde
1 0
coldplayyou
20 oct 13:42
Dar nu erau urate deloc, erau mai mici si pozele erau simple.....Doar Madonna era un pic uratica in poza acceea, In rest toate erau frumoase!
Răspunde
3 0
caterina scarlet
19 oct 18:48
dragilor, cine vă face titlurile astea abracadabrante?aveți un aparat special care le face fără creier?nu există simple majorete. a fi majoretă e un privilegiu li o recunoaștere a anumitor aptitudini. iar copilele nu erau deloc urâte, erau doar niște fetițe care arătau normal. ce vreți ? sî arate la treisprezece ani ca niște dive atrăgătoare. păi copilăria nu are nimic cu sexualitatea și asta atrage privirile, când fetițele se coc. mănâncă matale care scrii aici un măr necopt sau o roșie de aceiași vârstă cu mărul. și să spui că sunt urâte! și să semnezi ca să iei premiul ăla mare dar necopt și el.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print