În Bucureşti, 4 elevi din 10 au luat Bacalaureatul VEZI REZULTATE

În Bucureşti, 4 elevi din 10 au reuşit să ia examenul de bacalaureat / Foto: verticalonline.ro
În Bucureşti, 4 elevi din 10 au reuşit să ia examenul de bacalaureat / Foto: verticalonline.ro

Potrivit rezultatelor parţiale, situaţia stă în felul următor: la Colegiul Tehnic PTTR din Bucureşti au luat bacalaureatul 7% dintre elevi, la Liceul Gh. Asachi, procentul de promovabilitate a fost de 1%, în timp ce doar 3 candidaţi au reuşit să ia examenul la Colegiul D. Leonida.

Doar 4 elevi din 10 au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat, în Bucureşti. Potrivit rezultatelor parţiale, situaţia stă în felul următor: la Colegiul Tehnic PTTR din Bucureşti au luat bacalaureatul 7% dintre elevi, la Liceul Gh. Asachi, procentul de promovabilitate a fost de 1%, în timp ce doar 3 candidaţi au reuşit să ia examenul la Colegiul D. Leonida.

Liceul Spiru Haret se bucură de o promovabilitate de 100%, în timp ce la Liceul Jean Monet, media de promovabilitate este de 75%. Tot aici, un elev a obţinut media 10.

Rezultatele afişate până acum arată că există cel puţin opt licee din toată ţara unde niciun elev nu a promovat, sau că sunt judeţe unde mai puţin de 30 la sută dintre elevi au luat examenul.

BACALAUREAT 2011:  Rezultate online, BUCUREŞTI

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print