Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI

Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI
Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI
Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI Imagini terifiante: EFECTELE DEVASTATOARE ale consumului de DROGURI

Consumul de droguri din Brazilia a crescut semnificativ în ultimul deceniu, în ciuda eforturilor întreprinse de autorităţi de a stopa acest fenomen. Jurnaliştii dailymail.co.uk prezintă un reportaj cutremurător despre consumatorii de droguri.

Brazilia este astăzi ţara cu cei mai mulţi consumatori de cocaină şi derivate la nivel mondial, potrivit datelor furnizate de Universitatea Federală din Sao Paolo.

Datele mai arată că 3% dintre adulţi, aproape 6 milioane de brazilieni au încercat cocaină sau alte droguri.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
romeo
31 dec 20:49
In momentul actual tarile cu cea mai mare crestere economica precum Brazilia,India si China sant si campioane la consumul de droguri, la mizerie umana traita pe strazi, la nerespectarea drepturilor umane, etc. Nu stiu daca capii lumii (ma refer la cei nevazuti,nestiuti de noi, la cei care cred ca vor mosteni lumea, la cei care de fapt trag sforile), au curajul sa admita ca asa cum o gandesc ei "dupa chipul si asemanarea lor" este COMPLET GRESITA. Poate fi o problema de constiinta daca ar avea-o. Constiinta daca este, este numai cea de sine, care il impinge sa actioneze numai in interes propriu.
Răspunde
1 0
Stefan Defta
31 dec 16:39
Se discuta de atata timp despre droguri si efectele lor si inca ma chinui sa inteleg de ce naiba s-ar apuca cineva de asa ceva??? In ideea in care consumatorii au de obicei bani deci si un gram de cultura..
Răspunde
1 -1
nicu
31 dec 14:43
deci daca ma droghez o sa am si eu laptop ?? :D:D:D:D:D:DD:D
Răspunde
1 -2
mircea
31 dec 15:46
2 Nu ai sa stii niciodata pana cand nu ai sa incerci :D:D:D:D
4 -1
Cristian-Mihai Berendeţ
31 dec 14:07
Brazilia are peste 190 de milioane de locuitori. Ma indoiesc sa aiba doar 6 milioane de adulti.
Răspunde
1 0
mircea
31 dec 15:45
2 In articol se scrie faptul ca "peste 3% din adulti, adica 6 milioane de oameni"... citeste cu atentie inainte sa comentezi.
2 -1
dsadfafd
31 dec 14:01
droguri = stat stat = droguri
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print