Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

IMAGINI ŞOCANTE cu actorul brazilian care s-a spânzurat în timpul unui spectacol VIDEO

Un actor brazilian care juca rolul lui Iuda într-o piesă de teatru a murit după ce s-a spânzurat accidental, notează BBC. Imagini şocante cu tragicul moment au fost date publicităţii.

IMAGINI ŞOCANTE cu actorul brazilian care s-a spânzurat pe platourile de filmare
IMAGINI ŞOCANTE cu actorul brazilian care s-a spânzurat pe platourile de filmare

Tiago Klimeck juca rolul lui Iuda Iscarioteanul într-o punere în scenă a Patimilor lui Iisus, în oraşul Itarare, aflat la 350 de km de Sao Paolo.

Nimeni nu a bănuit că scena spânzurării avea să fie şi ultima din viaţa actorului. Klimeck a rămas în ştreang timp de patru minute până când colegii săi au înţeles că ceva s-a întâmplat.

Actorul a fost dus de urgenţă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Poliţiştii anchetează acum recuzita folosită în piesa de teatru pentru a vedea care a fost cauza accidentului.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET