Imagini incredibile din timpul arestării unui interlop. Un stadion întreg a fost culcat la pământ

Sorin Udrea a fost arestat
Sorin Udrea a fost arestat / FOTO: evz.ro

Un spectator prezent la un meci disputat la Chişoda, în judeţul Timiş, a postat pe internet imagini de la acţiunea prin care ”mascaţii” l-au reţinut pe bănăţeanul Sorin Udrea devenit peste noapte ”cunoscut interlop”.

Sorin Udrea, care avea relaţii strânse cu fotbaliştii echipei Poli Timişoara, a fost arestat în această săptămână, acuzele ce i se aduc fiind intre cele mai grave: şantaj, tâlhărie şi contrabandă

El a fost reţinut în timpul unui meci de Liga a IV-a, ”mascaţii” intrând pe teren în timpul meciului.

Udrea a fost prins, spun martorii oculari, în tribună, deşi putea la fel de bine să se afle pe teren, el fiind legitimat la echipa din Chişoda.

Atenție, clipul conține limbaj licențios!

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 -1
Grigore Dan
14 iun 01:55
A.C.A.B.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Răspunde
2 0
dan popescu
14 iun 09:18
2 Si toti care poarta numele Udrea merita scuipati in gura. Elena udrea e prima la primit flegme.
4 0
Dan
13 iun 22:17
Probabil ca daca ar fost transmis la radio sau televizor, comentatorul ar fi spus ca a intrat echipa Dinamo Bucuresti sa joace cu cei din Chisoda
Răspunde
14 -2
Dorin
13 iun 21:40
Dincolo de imaginile de "senzational", comentariile celui sau celor care au filmat spune multe despre civilizatia si educatia acestor gen de spectatori la meciuri de fotbal din Liga a IV-a pe de o parte, si despre civilizatia si educatia poporului român, în general, pe de alta parte.
Răspunde
7 -8
CULCATUL
13 iun 20:10
Io am crezut ca o culca pe Udrea care e cit un stadion, la pamint. ma si miram, nu trebuie sa-i spui Udricii de doua ori CULCAT, iti ghiceste din priviri cuvintul asta magic.
Răspunde
24 -3
Raluca
13 iun 18:01
Nu postati linkul direct, daca dobitocul zice "du-te-n p* mea". La un trust care se vrea respectat... e cam NASPA.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print