IMAGINI EXCLUSIVE de la locul exploziei din Sighetu Marmaţiei

IMAGINI EXCLUSIVE de la locul exploziei din Sighetu Marmaţiei
IMAGINI EXCLUSIVE de la locul exploziei din Sighetu Marmaţiei

Imagini şocante, în exclusivitate, din epicentrul exploziei de la Sighetu Marmaţiei. Realitatea TV a obţinut un film în care se observă cât de puternică a fost explozia de gaze care a rănit 17 oameni.

În imaginile suprinse aseară, după ora 20, se observă craterul creat de suflul exploziei. În acest timp, doi specialişti, ambii de la gaze, marchează punctul unde se pare că ar fi avut loc deflagraţia.

Spre finalul înregistrării video, apare şi un criminalist, cu un aparat de fotografiat.

Două explozii într-un club din Sighetu Marmaţiei. 17 răniţi, un pompier în stare critică

Prima explozie din clubul din Sighet s-a produs în jurul orei 0.56, din cauza unei acumulări de gaze de la un etaj superior al imobilului la parterul căruia se afla discoteca, care însă nu era conectată la reţeaua de gaze. Se pare că gazul a luat foc în momentul în care trei fete au vrut să aprindă câteva ţigări în baia clubului.

Potrivit primarului din Sighetu Marmaţiei, Eugenia Godja, a doua explozie a avut loc în jurul orei 09:50. "A doua explozie a avut loc în timp ce se efectuau cercetări. Erau acolo militari ISU şi personal de la poliţie, de la Electrica, de la societatea de gaze", a spus prefectul de Maramureş, Alexandru Pocol.

FOTO Cum arată imobilul lovit de exploziile din Sighetu Marmaţiei

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
silvia
21 feb 08:26
Oamenii aceia ...,de la firma de gaze OBLIGATORIU, trebuie sa plateasca in fata legii si mai ales in fata victimelor!!!
Oricum suferinta lor nu se poate plati cu tot aurul din lume !!
Faptul ca doresc demolarea...,este clar ca vor sa ascunda multe nereguli daca nu chiar toate neregulile!!!
Răspunde
0 0
Tivadar Vasile
20 feb 20:40
Au fost dou[ explozii este clar! Una în toaleta clubului iar a doua în fostul birou notarial.. Gaze au fost doar la firmele de avocați și la barul de sus. Dacă peste zece locații nu au avut scăpări de gaze la ultima iată că au fost și chiar a explodat punga de gaze. Cum de au scăpat gazele în aceea zonă și cum de nu au putu fi închise înainte ca cei zece să ajungă victime nu știe nici primarul și nici observatorii. Secretul îl știe fostul director care a fost îndepartat mojicește patronul de Caracal. Economiile la instalații duc la pierderile care încep să-și arate colții.În țătile civilazate instalarea gazelor și a tuturor uitlităților se fac pe banii comunității sau firmelor prestatoare sau furnizoare aceste costuri fiind incluse în prețul agfentului termic sau energetic furnizat. Prin acestă metodă sunt excluse improvizațiile sau accidentele previzibile. Dacă era Eon gaz la Sighet sigur acest accident nu ar fi avut loc. Nu fac reclamă acestor domni ci doar constat că serviciile lor au adus accidente mai puține chiar dacă servicile lor sunt al drac de scumpe. Mai mult acei de la Berg gaz nu au reușit să extindă rețeua cât s-au angajat iar de service .................. vai de mama lor.
Răspunde
2 0
Shoric
20 feb 10:17
este clar ca dupa prima explozie au intervenit niste "experti" amatori.. angajatii cu pile care habar nu aveau ce sa faca . asta este rezultatul reformei statului ... au ramas pilosii incompetenti .
Răspunde
0 0
ana
20 feb 12:09
10 Directorul de la berg sistem gaz e venit de aproape un an la sighet,se pare ca el a intrat primul si este si cel mai grav dintre raniti.(tu ca director sa nu stii ca nu sunt inchise gazele????)Ca a fost pus cu pile de conducerea centrala doar ei stiu,problema e ca cine stie cate nereguli or fi aici la sighet si noi habar nu avem.Cel care e internat la Baia Mare este inginer la berg sistem gaz care,alaturi de sotia lui tot inginer lucra si cate 12 ore la firma.Chiar ii intrebam ce s-or face sefii cei mari daca ei nu vor mai lucra la berg gaz ca-si petreceau mai tot timpul la munca...Sanatate tuturor si sa speram ca vinovatii vor fi gasiti si vor plati pentru incompetenta de care au dat dovada
0 0
asa s-a nimerit, dar scrie pe pachet oricum
20 feb 10:06
Pai nu scrie ma pe pachet ca "FUMATUL POATE UCIDE"?
Nu credem cand citim, dar ne miram cand se-ntampla!
Răspunde
popescu tudor
2 0
popescu tudor
20 feb 09:55
Daca Popa primeste instructiunile pe care le-am transmis prin emisiunea de ieri a Danei Razboiu si daca decupeaza teul de racord corect si-l da la analiza REZOLVAM PROBLEMA PE SCARA NATIONALA Daca nu sper ca cei cu noroc sa scape de ipostaza de ingeras care ii pandeste PERMANENT ca sub toate strazile trec conducte de gaze
Am documentul prin care i-am cerut lui Oprescu sa-l alunge pe Berevoianu inca din 2010
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print