Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Imagini cu prinţesa Diana pe moarte, la Festivalul de la Cannes VIDEO

Imaginile fac parte din documentarul semnat de cunoscutul actor britanic Keith Allen şi sponsorizat de tatăl iubitului prinţesei Diana, Dodi Fayed, care a murit împreună cu ea în accident. Documentarul a stârnit deja un mare scandal în Marea Britanie, unde este cel mai probabil că nu va rula niciodată.

Semnatarul documentarului, actorul Keith Allen, este tatal cantaretei Lily Allen
Semnatarul documentarului, actorul Keith Allen, este tatal cantaretei Lily Allen
Printesa Diana traia cand a fost scoasa din masina si transportata la spital
Printesa Diana traia cand a fost scoasa din masina si transportata la spital

Documentarul reconstituie cele întâmplate în 1997, când prinţesa a murit împreună cu Dodi Fayed la Paris, într-un accident de maşină, şi mixează interviuri cu recreerea momentelor cheie din ancheta oficială, care, în mod şocant, nu a fost făcută decât la 10 ani de la accident. Pune întrebările care nu au fost puse, scrie comunicatul de PR al echipei filmului, observă cum au fost derulate procedurile în sala de judecată, arată cum întreaga poveste a fost muşamalizată până în zilele noastre, scoate în evidenţă felul în care familia regală a fost exceptată de la a oferi detalii în anchetă şi cum jurnaliştii, în special cei din media britanică, au ascuns faptele aşa cum au fost ele.

Documentarul se numeşte "Unlawful Killing", aceasta fiind concluzia juriului britanic la finalul anchetei desfăşurate la 10 ani de la moartea prinţesei, care a durat şase luni şi a costat aproximativ 12 milioane de lire: o moarte nedreaptă, pentru care a fost găsit vinovat şoferul prinţesei şi al lui Dodi Fayed, care băuse înainte, o parte din vină purtând-o şi paparazzii care-i hăituiau pe cei doi şi care l-au făcut pe şofer să se piardă cu firea. "Unlawful Killing" va fi lansat la Festivalul de Film de la Cannes vineri, pe 13 mai, scrie thepeoplesmovies.com, şi este de aşteptat să creeze cele mai mari animozităţi cu putinţă, având în vedere că prezintă imagini de arhivă cu prinţesa Diana pe moarte, în maşină, înainte de a fi transportată la spital.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET