Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

HOROSCOPUL ZILEI: Luna în Peşti trezeşte Scorpionilor interesul pentru plăceri

În fiecare zi, REALITATEA.NET, în colaborare şi Horoscoptv.ro, vă prezintă horoscopul. Mai multe despre Horoscopul zilei AICI. De asemenea, puteţi să citiţi Horoscopul săptămânal şi Horoscopul lunar.

HOROSCOP chinezesc. Cum face sex fiecare zodie în parte
HOROSCOP chinezesc. Cum face sex fiecare zodie în parte

Scorpion

Luna în Peşti pune accentul astăzi pe plăceri şi chiar pe lux. Numai că, în cazul vostru, plăcerile pot fi un pic prea costisitoare, asta presupunând că aveţi şi ceva bani puşi deoparte. Unii Scorpioni pot suferi enorm de pe urma faptului că-şi doresc lucruri pe care nu le pot obţine deloc. Este un test al răbdării în această zi şi mai ales un test al sublimării. Nu toate plăcerile, sau dorurile, dorinţele şi tânjirile trebuie satisfăcute.

Este adevărat că zodia voastră este una din cele mai senzuale din zodiac. Însă senzualitatea poate că nu v-a fost dată pentru a vă satisface toate poftele, ci poate tocmai dimpotrivă, pentru a fi capabili să luaţi cunoştinţă cu dorinţele voastre, să le depistaţi cauza, să înţelegeţi de ce se formează anumite dorinţe şi de ce o anumită plăcere este atât de importantă pentru voi. Aşa că, ziua de astăzi este o zi în care puneţi pofta în cui sau analizaţi modul în care se creează în voi un anumit dor, o anumită tânjire. Indiferent că este vorba de o plăcere erotică sau plăcere alimentară, în ambele cazuri sau în toate cazurile, conţine ceva vinovat în ea. Sprijiniţi-va pe persoanele din preajma voastră care vă pot ajuta, vă pot consilia sau vă pot sprijini în a va depăşi slăbiciunile.

Descoperă restul zodiilor AICI

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Rulouri cu somon
STIRI | REALITATEA.NET
12 Septembrie, 22:24
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET