HOROSCOPUL ZILEI: Luna în Peşti trezeşte Scorpionilor interesul pentru plăceri

HOROSCOP chinezesc. Cum face sex fiecare zodie în parte
HOROSCOP chinezesc. Cum face sex fiecare zodie în parte

În fiecare zi, REALITATEA.NET, în colaborare şi Horoscoptv.ro, vă prezintă horoscopul. Mai multe despre Horoscopul zilei AICI. De asemenea, puteţi să citiţi Horoscopul săptămânal şi Horoscopul lunar.

Scorpion

Luna în Peşti pune accentul astăzi pe plăceri şi chiar pe lux. Numai că, în cazul vostru, plăcerile pot fi un pic prea costisitoare, asta presupunând că aveţi şi ceva bani puşi deoparte. Unii Scorpioni pot suferi enorm de pe urma faptului că-şi doresc lucruri pe care nu le pot obţine deloc. Este un test al răbdării în această zi şi mai ales un test al sublimării. Nu toate plăcerile, sau dorurile, dorinţele şi tânjirile trebuie satisfăcute.

Este adevărat că zodia voastră este una din cele mai senzuale din zodiac. Însă senzualitatea poate că nu v-a fost dată pentru a vă satisface toate poftele, ci poate tocmai dimpotrivă, pentru a fi capabili să luaţi cunoştinţă cu dorinţele voastre, să le depistaţi cauza, să înţelegeţi de ce se formează anumite dorinţe şi de ce o anumită plăcere este atât de importantă pentru voi. Aşa că, ziua de astăzi este o zi în care puneţi pofta în cui sau analizaţi modul în care se creează în voi un anumit dor, o anumită tânjire. Indiferent că este vorba de o plăcere erotică sau plăcere alimentară, în ambele cazuri sau în toate cazurile, conţine ceva vinovat în ea. Sprijiniţi-va pe persoanele din preajma voastră care vă pot ajuta, vă pot consilia sau vă pot sprijini în a va depăşi slăbiciunile.

Descoperă restul zodiilor AICI

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?