Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Horoscop: Planeta Venus va intra în zodia Balanţei. Ce efecte are asupra ta?

Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii, intră începând cu 16 august 2013 în zodia Balanţei, semnul pe care îl guvernează, unde va sta până pe 11 septembrie.


Terra
Terra

Venus este în elementul său atunci când tranzitează unul dintre cele două semne pe care le guvernează: Taur sau Balanţă.

Toată această perioadă va fi marcată de dorinţa de echilibru, frumuseţe şi armonie. Relaţiile interpersonale sunt acum în centrul atenţiei, fie că e vorba de asemănările care ne aduc aproape sau de diferenţele care ne fac unici şi ne atrag interesul.

Dar dorinţa accentuată pentru armonie poate conduce foarte uşor la compromis. De aceea, ar trebui să te gândeşti bine ce vrei înainte de a sacrifica în numele armoniei. Degeabă ai linişte aparentă dacă în interior te confrunţi cu dezamăgirea.

Venus în Balanţă mai înseamnă şi frumuseţea exterioară. De aceea, acum este momentul ideal să apelezi la tratamente cosmetice, la schimbări de look sau chiar cursuri de make-up. Arta şi socializarea sunt bine aspectate.

Detalii pe eva.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Palarii pentru toamna 2014 GHID DE SHOPPING
STIRI | REALITATEA.NET
30 Septembrie, 11:06
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET