Horoscop: Cum îţi dai seama că este un afemeiat, în funcţie de zodia lui

Horoscop
Horoscop

Ai câteva semne de întrebare în ceea ce-l priveşte pe iubitul tău? Află ce semnale îţi indică faptul că este un afemeiat, în funcţie de zodia lui.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din săgetător adoră să zboare din floare în floare şi nici măcar o relaţie serioasă şi stabilă nu-l poate opri. Îţi dai seama că este un afemeiat după comportamentul său în preajma altor femei. Dacă este deosebit de curtenitor, este clar că ai de-a face cu un obsedat de femei.
 
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
 
De fiecare dată când pune ochii pe câte o femeie, nativul din zodia capricornului nu se poate abţine să nu facă ceva cercetări ca să afle mai multe despre ea. Şi asta chiar dacă are deja o relaţie. Dacă afli de mai multe ori că se interesează de o altă femeie, este clar că bărbatul de lângă tine este un afemeiat.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu este dificil să-ţi dai seama dacă bărbatul din zodia vărsătorului este un afemeiat. Pentru că se "înţelege" foarte bine cu tehnologia, îl vei putea surprinde comunicând cu multe femei pe internet.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Pentru că este un romantic şi un sentimental, nativul din peşti ştie ce şi cum să le spună femeilor pentru a le cuceri. Iar dacă nu se poate abţine de la un astfel de comportament nici atunci când este deja într-o relaţie stabilă, cu siguranţă ai de-a face cu un afemeiat.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din berbec este un lăudăros de felul lui, dar când se laudă exagerat de mult cu cuceririle lui, este un semn clar că ai de-a face cu un afemeiat.
 
Detalii pe eva.ro
Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?