Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Horoscop: Cele mai norocoase zile din 2013, în funcţie de zodia ta

Află care sunt momentele pline de şansă pentru tine. Descoperă previziunile tale pentru 2013 şi vezi care sunt cele mai bune zile pentru tine.

Horoscop 2013
Horoscop 2013

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

În 2013, prima lună din an este foarte norocoasă pentru tine. Câteva zile din luna iunie îți vor aduce noroc în dragoste, iar ziua de 26 iunie poate avea o semnificație aparte. Zilele de la începutul lui iulie vor fi de asemenea benefice pentru tine din punct de vedere profesional.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ziua de 2 februarie va fi norocoasă pentru tine, pentru că vei avea parte de aspecte benefice din partea planetei Jupiter, dar și a planetei Venus, ambele fiind aducătoare de șansă. Primele zile din iulie sunt foarte benefice pentru cuplu și căsnicie.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Zilele cuprinse între 22 iulie și 16 august vor fi norocoase pentru tine, din punct de vedere amoros. Și în ultimele zile din octombrie vei avea parte de șansă, tot în plan sentimental.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Între 15 aprilie și 9 mai, astrele îți vor purta noroc în plan financiar. Vei avea șansa de a câștiga mai mult și de a primi o sumă de bani care te va încânta pur și simplu! Alte zile norocoase în 2013 sunt 26 iunie și 7 decembrie.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ziua de 2 februarie va avea o semnificație aparte pentru tine. Între 15 aprilie și 9 mai vei avea o perioadă foarte bună, în care norocul va fi de partea ta.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În perioada mai - iulie 2013 vei avea cele mai multe zile norocoase, iar ziua cu o semnificație specială este cea de 26 iunie, care va aduce un tranzit astral semnificativ.
 
Celelalte zodii, pe eva.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum functioneaza dieta MAYO?
STIRI | REALITATEA.NET
02 Octombrie, 01:00
ecuisine.ro
Cum sa prepari dressingul pentru salata
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 18:14
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET