HOROSCOP 2012: Totul despre zodia Capricorn. Ce surprize au pregătit astrele?

Capricorn
Capricorn

Liniştea şi calmul sunt două cuvinte care descriu, în general, acest an pentru nativii din Capricorn. În anul 2012 vei duce o viaţă echilibrată. Cursul vieţii tale va fi unul senin, în concordanţă cu trăirile tale interioare.

Social
Aspectele planetare dinamice din 2012 sunt de natură să sprijine excesele de tot felul, ceea ce poate duce la abandonarea temporară a unor proiecte. Capricornii vor avea o ambiţie şi o sete de viaţă ieşite din comun. Nu promite mai mult decât poţi face, deşi optimismul te împinge să forţezi limita. Este imperativ să fii realist. încearcă să controlezi aspectele legate de condiţiile practice ale proiectelor tale pentru a evita extremele. Vei avea parte de o pasiune scurtă, dar foarte intensă.
Uneori, micile probleme te vor deranjă, dar le vei rezolva cu uşurinţă. Chiar, îţi vei descoperi talente ascunse. Anul 2012 este la fel bun să faci studii profesionale în domeniul de specializare care îţi place, pentru că vei excelă în acesta. Fii atent în lună martie, deoarece vei întâmpină câteva dificultăţi. Chiar şi aşa, nu este nevoie să te îngrijorezi din moment ce scopurile şi ţelurile tale sunt bine păstrate în spatele acestor dificultăţi.
Indiferent de activitatea profesională pe care o desfăşori, calităţile tale vor fi recunoscute de toate persoanele din anturajul tău. Nu uită, socializarea este foarte importantă. Vei şti exact de ce ai nevoie şi ce trebuie să faci acest an.


Dragoste
Dragoste: în materie de iubire, nativul Capricorn este intr-o poziţie favorabilă. în 2012, vei avea numai de câştigat în dragoste. Există şanse să îţi îndeplineşti visele, iar pentru cei care sunt îndrăgostiţi deja există şanse de căsătorie. Va fi un an bun pentru cei care sunt implicaţi intr-o relaţie. Totuşi, trebuie să fii atent în a două jumătate a anului, pentru că e posibil să apară probleme în familie din cauza relaţiei tale.
în general, dragostea va luă o mare importantă pentru tine în acest an. Dragostea va ieşi în prim plan şi îţi va aduce fericire pentru o perioadă lungă de timp. Impulsurile lui Pluto asociate cu cele ale planetei Saturn indică faptul că s-au îndeplinit condiţiile perfecte în care să te concentezi pe idealuri şi mai ales pe acelea pe care le-ai neglijat de-a lungul timpului. Schimbările sunt importante în viaţa ta emoţională şi vei întâlni mai multe situaţii care îţi vor dezvălui delicateţea şi capacitatea ta de a te bucura. Evenimentele tind să îţi accentueze sentimentele şi să îţi arate adevărată sensibilitate de dincolo de masca pe care o porţi uneori şi care poate înşela. E timpul să îţi exprimi sentimentele, să faci ce vrei şi să îţi consolidezi legăturile existente. Din instinct, vei fi de acord cu ce spune inima. Acest lucru înseamnă că îţi vei face viaţă frumoasă, plină de dragoste, dacă vei fi pus intr-o situaţie ambiguă. Venus scormoneşte elemente din viaţa ta din trecut şi le aduce în faţă. Astfel, dragostea îţi va răpi mai mult timp ca niciodată. Condiţiile vor fi de aşa natură încât sentimentele tale faţă de pesoana iubită vor creste în intensitate. Aşadar, exprimă-te liber şi încearcă să evadezi împreună cu partenerul din forfotă şi aglomeraţia vieţii, petrecandu-ţi alături de el clipe cu adevărat importante. Aventuri care te vor încântă îţi vor ieşi în cale.
Entuziasmul şi energia se vor întoarce în viaţa nativului Capricorn şi te vei bucura din plin de această perioadă. Încearcă să rezolvi neînţelegerile care durează de prea mult timp, căci vei avea succes. Toate probleme voastre se vor risipi, iar romantismul şi drăgălăşenia vor predomină în acest an. Dacă eşti singur, sunt şanse mari ca anul acesta să găseşti ceea ce-ţi place.

 

Pentru detalii legate de bani, cariera si sanatate, consultati EVA.ro

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?