Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Horoscop 10 ianuarie

Iată ce-ți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 10 ianuarie:

Horoscop 10 ianuarie
Horoscop 10 ianuarie

Gemeni

Va trebui să analizezi serios, pe toate părțile, o propunere care ți se va face. Lucrurile vor fi cu atât mai complicate cu cât două persoane vor pune presiune asupra ta. Este posibil ca o prietenă să-ți ofere sfaturi bune, pe care n-ar strica deloc să le asculți.

Rac

Mulțumită rețelei tale extinse de prieteni, s-ar putea să fi foarte aproape de o oportunitate profesională extraordinară. Nu ezita să iei o pauză pentru a analiza toate opțiunile înainte să iei o decizie. O persoană din zodia Taur, care îți înțelege nevoia de a îmbina viața de familie cu cea profesională, îți va oferi sfaturi prețioase.

Leu

Astăzi vei fi în centrul atenției și este posibil să alegi să faci o rundă de cumpărături. Vei constata însă că ai nevoie nu doar de o nouă costumație, ci și de un spațiu de depozitare mai generos. Dacă mergi la shopping cu o prietenă mai în vârstă decât tine, sfaturile ei se vor dovedi a fi de neprețuit.

Fecioară

Este posibil să ai de semnat un act important înainte de weekend. N-ar fi rău să-l citești cu mare atenția înainte să semnezi. O prietenă din zodia Leu s-ar putea să aibă nevoie de o dovadă de devotament din partea ta. De asemenea, amintește-i unei prietene din zodia Gemeni că trebuie să-și asume responsabilitatea pentru faptele ei și că trebuie să se decidă ce vrea cu adevărat.

Citește predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Rulouri cu somon
STIRI | REALITATEA.NET
12 Septembrie, 22:24
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET