Campanie anti-accidente: Hilter, Stalin şi Sadam Hussein, LOVIŢI DE MAŞINĂ

Campanie anti-accidente: Hilter, Stalin şi Sadam Hussein, LOVIŢI DE MAŞINĂ
Campanie anti-accidente: Hilter, Stalin şi Sadam Hussein, LOVIŢI DE MAŞINĂ / FOTO: jurnalul.ro
Campanie anti-accidente: Hilter, Stalin şi Sadam Hussein, LOVIŢI DE MAŞINĂ Campanie anti-accidente: Hilter, Stalin şi Sadam Hussein, LOVIŢI DE MAŞINĂ Campanie anti-accidente: Hilter, Stalin şi Sadam Hussein, LOVIŢI DE MAŞINĂ

Centrul de Consultanţă pentru Victimele Rutiere a demarat un proiect doreşte să diminueze cu 50% numărul accidentelor rutiere soldate cu victime, până în anul 2020.

În pregătirea Convenţiei naţionale pentru Siguranţă Rutieră – prima ediţie, ce va avea loc în ziua de 15 noiembrie 2012, începând cu ora 9. 30, la Palatul Parlamentului, Sala Constantin Brâncuşi, agenția Publicis a realizat o serie de imagini (vizualuri – pentru cei mai familiarizați cu domeniul) menite a-i conștietiza pe șoferi că victimele imprudenței lor sunt, de cele mai multe ori, oameni nevinovați, oameni de treabă. Ideea campaniei este că, fie din pricina caracterului, fie din nevoia de a se proteja mental de consecințele acțiunilor lor, șoferii ucigași își imaginează că victimele lor erau niște ființe ticăloase, care meritau să moară. Astfel, au fost realizate trei imagini, înfățișându-i pe dictatorii Hitler, Stalin și Saddam Hussein ca victime ale unor accidente de circulație, încălecând capota unei mașini și cu antipaticele lor figuri presate pe parbriz. Mesajul care însoțește imaginea este „Ei bine, nu e chiar așa. De obicei, victima este un nevinovat”, scrie Jurnalul.ro.

Postate pe site-uri de specialitate, imaginile au atras rapid atenția presei occidentale și, după cum ne-a spus Andreea Grigorean, PR officer Publicis, „Pe Facebook, am depășit 1.000 de like-uri în 48 de ore”.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?