Glume de fotbalişti. Cele mai tari farse din sportul rege - VIDEO

Cele mai tari farse din fotbal
Cele mai tari farse din fotbal

Este bine ştiut faptul că fotbaliştii pot fi foarte inventivi când vine vorba de farse pentru colegii lor. Ce a ieşit în câteva ocazii, puteţi vedea în cele ce urmează.

Cantonamentele lungi şi antrenamentele dificile îi fac pe fotbalişti să fie foarte inspiraţi atunci când trebuie să găsească modalităţi de a se destinde. Chiar dacă trebuie să muncească singuri sau tot în echipă, glumele au mereu succesul garantat. Nu întotdeauna "victimele" gustă, însă, momentul.

Un jucător de la Thor Akureyri (Islanda) a avut o surpriză uriaşă când a vrut să le demonstreze colegilor ce "tare" e el în materie de abdomene.Aceeaşi glumă, altă "victimă", de această dată la Schalke 04.Soony Saad, de la Sporting Kansas City, este ţinta preferată a farsorilor din echipă. CJ Sapong şi Kevin Ellis i-au făcut o surpriză "udă" în timp ce acorda un interviu...... asta la numai o săptămână după ce un alt coleg, Kei Kamara, i-a făcut cadou o plăcintă... în faţă, după ce a marcat primul său gol chiar de ziua luiMario Balotelli şi maioul buclucaş


Nu suntem siguri, dar este posibil ca cineva de la Manchester City să-i fi făcut o farsă lui Balotelli şi să fi schimbat instrucţiunile de folosire la maiourile de antrenament. Asta pentru că este greu de crezut că italianul poate fi chiar atât de... neîndemânatic.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print