Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
GALERIE FOTO

Gest INCREDIBIL făcut de galeria lui Dinamo în GIULEŞTI

Meciul Rapid-Dinamo (0-1), disputat, duminică, în etapa a 21-a din Liga I, a fost un prilej bun pentru ambele galerii de a aminti un legendar lider de galerie al giuleştenilor, Constantin Mincea. Fanii lui Dinamo au dat la o parte orice urmă de rivalitate şi au afiţat un banner dedicat celui poreclit "Geamgiul".

Banner al galeriei lui Dinamo
Banner al galeriei lui Dinamo
Bannere ale galeriei giuleştene
Bannere ale galeriei giuleştene / FOTO: gsp.ro
Bannere ale galeriei giuleştene
Bannere ale galeriei giuleştene / FOTO: gsp.ro

În luna februarie s-au împlinit 8 ani de la moartea sa, iar cele două galerii au afişat bannere pentru "Geamgiul", aşa cum era numit Constantin Mincea. Meciul dintre cele două echipe a fost prilejul perfect pentru a-şi exprima respectul pentru cel mai longeviv lider de galerie al vreunei echipe româneşti, scrie gsp.ro.

Până în 2002, Rapid a avut un şef de galerie care a rezistat în fruntea fanilor timp de 32 de ani. A fost un personaj cu o poveste aparte. S-a impus ca lider al suporterilor prin felul lui deschis de a fi, pentru vocea lui teribil de zgomotoasă, dar mai ales pentru că întotdeauna a încercat să aplaneze conflictele, nu să le genereze sau să le escaladeze. Constantin Mincea a fost cel mai longeviv şef de galerie din istoria unei echipe de fotbal din România.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa te descurci ca singura vegetariana din familie
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 22:10
ecuisine.ro
Paste linguini cu porc
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 18:00
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET