Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

FURTUNĂ ÎN PDL după ALEGERI. Cristian Preda şi Sever Voinescu AU DEMISIONAT

Cristian Preda a demisionat din postul de prim-vicepreşedinte PDL în timpul şedinţei Colegiului Director de vineri, potrivit unor informaţii neoficiale citate de Mediafax. O decizie similară a fost luată şi de Sever Voinescu. În schimb, Cezar Preda a revenit asupra deciziei iniţiale de a demisiona. Convenţia Naţională a PDL pentru alegerea unei noi conduceri va avea loc în luna mai 2013, iar până atunci Vasile Blaga rămâne preşedinte al partidului.

Cristian Preda
Cristian Preda

Conform surselor citate, Cristian Preda şi-a anunţat demisia la scurt timp de la începerea şedinţei.

Cristian Preda a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că va merge cu demisia la şedinţa Colegiului Director al partidului de vineri, el susţinând că trebuie fixată data Convenţiei Naţionale extraordinare, care în opinia sa ar putea avea loc în 3 martie. "Voi merge la şedinţa de vineri cu demisia pregătită, în sensul în care discuţia principală este când se face Convenţia. Când se fixează Convenţia Naţională, eşti demisionar, se organizează un comitet de administrare a treburilor curente", a spus Preda. Întrebat ce va face dacă nu se va stabili când se organizează o convenţie pentru alegerea noii conduceri a partidului, prim-vicepreşedintele a răspuns: "Atunci îmi dau demisia de-a dreptul".

ŞEDINŢĂ în PDL după ALEGERI. Cezar Preda NU MAI DEMISIONEAZĂ. Oltean îl susţine pe Blaga

Şi Sever Voinescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante la şedinţa Colegiului Director al partidului.

De altfel, Sever Voinescu nici nu a candidat la alegerile parlamentare, el susţinând în octombrie că decizia de a nu candida ţine de faptul că vrea să îşi refacă priorităţile în viaţă, care exclud prezenţa sa în Legislativ.

Pe de altă parte, deşi prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda îşi anunţase încă de luni demisia din funcţie, vineri, la sosirea la Colegiul Director al PDL, Ioan Oltean a anunţat că acesta a revenit asupra demisiei.
"(Cezar Preda - n.r.) a revenit asupra deciziei de a demisiona, pentru că demisiile nu se iau în fierbinţeala unui subiect", a spus Oltean.

Convenţia Naţională a PDL pentru alegerea unei noi conduceri va avea loc în luna mai 2013, iar până atunci Vasile Blaga rămâne preşedinte al partidului.

Surse din Colegiul Director al PDL au relatat, pentru MEDIAFAX, că s-a decis ca până la 15 februarie să fie făcută analiza organizaţiilor judeţene, iar în 23 februarie să aibă loc Consiliul Naţional de Coordonare (CNC), organismul care poate convoca, potrivit Statutului, Convenţia Naţională.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
6 semne ca ai un job nepotrivit
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 17:18
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET