Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Funcţionarii primăriei Făureşti, judeţul Vâlcea, nu şi-au primit salariile de şase luni

Funcţionarii primăriei Făureşti din judeţul Vâlcea au şi uitat când şi-au primit lefurile ultima dată. Ei vin la muncă mai mult în virtutea inerţiei, dar şi pentru că le este ruşine de localnici.

Cei 14 funcţionari ai primăriei Făureşti din jud. Vâlcea sunt neplătiţi de 6 luni
Cei 14 funcţionari ai primăriei Făureşti din jud. Vâlcea sunt neplătiţi de 6 luni / FOTO: RTV

Sărăcie lucie la Făureşti. Primăria este în pragul falimentului, iar angajaţii sunt cu moralul la pământ. "Sunt zile când nu-ţi mai vine să vii la serviciu, să nu faci nimic, ţi-ai dori să nu serveşti pe nimeni, deşi trebuie", a spus unul dintre angajaţii primăriei.

"Când intru dimineaţa în primărie, las capul în jos, mi-e ruşine de aceşti oameni. Voi pune lacătul pe uşa şi voi pleca acasă. Nu va rămâne decât secretarul care va elibera acte de deces", a declarat edilul Ion Târvuică.

Cei 14 angajati ai primăriei au ajuns să trăiască din împrumuturi şi din mila părinţilor. Nu şi-au mai luat banii de o jumătate de an şi sunt revoltaţi că statul se foloseşte de banii lor în alte scopuri. Pe lângă salarii, primăria nu a plătit de zece luni nici ajutoarele sociale şi indemnizaţiile pentru persoanele cu handicap. La contabilitate sunt facturi neplătite şi de doi ani. Toate restanţele se ridică la 600.000 de lei.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
Adevarul.ro
VIDEO De ce ne încărunţeşte părul
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 19:40
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET