Funcţionarii primăriei Făureşti, judeţul Vâlcea, nu şi-au primit salariile de şase luni

Cei 14 funcţionari ai primăriei Făureşti din jud. Vâlcea sunt neplătiţi de 6 luni
Cei 14 funcţionari ai primăriei Făureşti din jud. Vâlcea sunt neplătiţi de 6 luni / FOTO: RTV

Funcţionarii primăriei Făureşti din judeţul Vâlcea au şi uitat când şi-au primit lefurile ultima dată. Ei vin la muncă mai mult în virtutea inerţiei, dar şi pentru că le este ruşine de localnici.

Sărăcie lucie la Făureşti. Primăria este în pragul falimentului, iar angajaţii sunt cu moralul la pământ. "Sunt zile când nu-ţi mai vine să vii la serviciu, să nu faci nimic, ţi-ai dori să nu serveşti pe nimeni, deşi trebuie", a spus unul dintre angajaţii primăriei.

"Când intru dimineaţa în primărie, las capul în jos, mi-e ruşine de aceşti oameni. Voi pune lacătul pe uşa şi voi pleca acasă. Nu va rămâne decât secretarul care va elibera acte de deces", a declarat edilul Ion Târvuică.

Cei 14 angajati ai primăriei au ajuns să trăiască din împrumuturi şi din mila părinţilor. Nu şi-au mai luat banii de o jumătate de an şi sunt revoltaţi că statul se foloseşte de banii lor în alte scopuri. Pe lângă salarii, primăria nu a plătit de zece luni nici ajutoarele sociale şi indemnizaţiile pentru persoanele cu handicap. La contabilitate sunt facturi neplătite şi de doi ani. Toate restanţele se ridică la 600.000 de lei.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print