FOTOGRAFII FABULOASE cu cel mai înalt om din lume

Cel mai înalt om din lume
Cel mai înalt om din lume / FOTO: englishrussia.com
Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume Cel mai înalt om din lume

Leonid Stadnik este cel mai înalt om din lume. El are înălţimea de 2 metri şi 57 de centimetri şi cântăreşte 200 de kilograme.

Leonid locuieşte în Ucraina şi a devenit deja o vedetă internaţională. Fotografiile cu el sunt de-a dreptul spectaculoase.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?