Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Fotografia cu nudul Angelei Merkel a făcut înconjurul planetei

Nimeni nu şi-ar fi imaginat-o pe Doamna de fier a Germaniei, Angela Merkel, complet goală. Cancelarul apare însă într-o astfel de ipostază suprinzătoare, fotografia care o înfăţişează pe Merkel în costumul Evei fiind realizată în urmă cu mulţi ani, pe o plajă, alături de alte două prietene.

Angela Merkel nud
Angela Merkel nud
Angela Merkel nud
Angela Merkel nud

Doamna de Fier a Europei, Angela Merkel, pare complet goală, pe o plajă, alături de alte două femei. Poza a apărut mai întâi pe un blog şi a fost preluata de foarte multe publicaţii.

Fiică de preot, cancelarul Angela Merkel este în prezent unul dintre cei mai importanți lideri politici internaționali, cunoscut pentru sobrietatea sa și intransigența cu care aplică măsurile politice. Devenită cancelar în 2005, revista Forbes a desemnat-o femeia anului din 2006 până în 2009, dar și în 2012.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET