Fotografia cu nudul Angelei Merkel a făcut înconjurul planetei

Angela Merkel nud
Angela Merkel nud
Angela Merkel nud Angela Merkel nud

Nimeni nu şi-ar fi imaginat-o pe Doamna de fier a Germaniei, Angela Merkel, complet goală. Cancelarul apare însă într-o astfel de ipostază suprinzătoare, fotografia care o înfăţişează pe Merkel în costumul Evei fiind realizată în urmă cu mulţi ani, pe o plajă, alături de alte două prietene.

Doamna de Fier a Europei, Angela Merkel, pare complet goală, pe o plajă, alături de alte două femei. Poza a apărut mai întâi pe un blog şi a fost preluata de foarte multe publicaţii.

Fiică de preot, cancelarul Angela Merkel este în prezent unul dintre cei mai importanți lideri politici internaționali, cunoscut pentru sobrietatea sa și intransigența cu care aplică măsurile politice. Devenită cancelar în 2005, revista Forbes a desemnat-o femeia anului din 2006 până în 2009, dar și în 2012.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

2 -2
marco
01 Apr 13:07
Aceasta penibila femeie hotaraste pentru sute de milioane de oameni. Fara comentarii! Vreau doar sa mai spun ca a aratat din vreme tupeu si nesimtire. Ce vor germanii cu figura asta, atat ii mai duce capul?
Răspunde
31 -6
Sfantu' Ilie
31 Mar 21:10
Mi se pare scabros, de-a dreptu', sa faci asemenea gazetarie, dac-ar fi fost vorba de vreo fapta imorala, ori ilegala, mai intelegeam ceva, dar a face plaja la nudism este absolut normal, inca din Grecia Antica...

Numai mahomedanii se mai ofuscheaza, mai, incultilor !
Răspunde
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
13 0
Sfantu' Ilie
31 Mar 21:12
3 Ma, Gyula, cum o fi treaba cu "venitu' ne-banos"?!
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
0 0
pulcea
01 Apr 17:34
4 Pai, tzi se mai scoala, bai piulangiule! ----- ... ... sau, numai, te lauzi?!! Nevasta-ta e mai mishto, te pomeneshti ... ???!!!
Afișează mai multe comentarii
print