FOTO: PASAJUL DE PE MARTE Descoperirea care i-a uimit pe cercetătorii NASA

Caverna de pe Marte
Caverna de pe Marte / FOTO: NASA

Cercetătorii NASA sunt intrigaţi de o descoperire făcută de curând pe suprafaţa planetei Marte, scrie Daily Mail.

Cercetătorii NASA au observat un crater neobişnuit pe suprafaţa Planetei Roşii, localizat pe pantele vulcanului Pavonis Mons.

Pasajul descoperit printre imaginile obţinute de NASA duce către o cavernă, parţial luminată. Măsurătorile arată că gaura ar avea un diametru de aproximativ 35 de metri.

Caverna, spun specialiştii, are aproximativ 20 de metri adâncime.

Cavernele de acest gen sunt interesante pentru specialişti deoarece interiorul lor este protejat de condiţiile aspre de la suprafaţa planetei şi ar putea, prin urmare, să adăpostească forme de viaţă.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Burlacu
20 Jul 22:30
Degeaba suntem in anul 2012 dupa Hristos pentru ca nu ne-am maturizat deloc ... Noi nu stim nici macar ce se afla in interiorul pamantului pe care traim dar ne gandim la ce ar putea fi in interiorul altor planete ...
Răspunde
0 0
NEAGU MIRCEA
20 Jul 16:59
BUCURESTI 20 IULIE 2012 4:46 PM
DACA PE PLANETA MARTE , PROBABIL EXISTA GHEATA , DECI , O TEMPERATURA FOARTE GEROASA PE PLANETA MARTE ( EXISTA SI CRUSTA DE GHEATA PE PLANETA MARTE IAR DIN CAUZA TEMPERATURII FOARTE SCAZUTE , PROBABIL , GHEATA DE PE SUPRAFATA PLANETEI MARTE PUR SI SIMPLU CRAPA ) , ( PROBABIL , IN INTERIORUL PLANETEI MARTE EXISTA O TEMPERATURA MAI RIDICATA , IAR GHEATA DE PE SUPRAFATA PLANETEI MARTE CRAPA , LA FEL CUM FIERBE LAPTELE INTR-O OALA , IAR CAIMACUL CRAPA , IN MAI MULTE BUCATI ) , IAR PE PERETII ACELUI VULCAN , EXISTA GHEATA , PROBABIL , CA IN INTERIORUL PLANETEI MARTE EXISTA O TEMPERATURA , MAI RIDICATA , UNDE EXISTA LAVA VULCANICA , PROBABIL , IN CENTRUL PLANETEI MARTE , IAR , PANA SA AJUNGA LA SUPRAFATA PLANETEI MARTE , ACEEA LAVA VULCANICA SE SOLIDIFICA ( LA SUPRAFATA , DATORITA TEMPERATURII FOARTE SCAZUTE , PE SUPRAFATA , PLANETEI MARTE ) , VENIND DIN INTERIORUL PLANETEI MARTE .
Răspunde
0 0
NEAGU MIRCEA
20 Jul 16:36
BUCURESTI 20 IULIE 2012 4:32 PM
DIN IMAGINEA DIN FOTOGRAFIE TRANSMISA DE CATRE NASA , DUPA PAREREA MEA , IN AFARA ACELUI VULCAN , DE JUR IMPREJUR , PROBABIL SE AFLA NUMAI GHEATA , INCLUSIV PE VERSANTII VULCANULUI , DE PE PLANETA MARTE .
Răspunde
2 0
Pacala Tindala
20 Jul 15:22
DAAA !
BALAURI SI CROCODILI,... !
OARE INCAPE IN GROAPA ASTA PONTA VOICULESCU SI "PAIATA" CU TOTI "GEALATII" SAI ???
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print