Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Fosta miss Playboy Luminiţa Ionescu: Nu m-aş căsători cu un fotbalist

Deşi nu este căsătorită, iar Adrian Mutu şi Cristi Chivu i se par partide destul de bune, Luminiţa Ionescu, una dintre superbele apariţii din primul număr al revistei Playboy, a mărturisit la Romantica TV că nu s-ar căsători cu un fotbalist. Şi asta deoarece: "aş fi toată viaţa în aşteptarea lui".

VEZI VIDEO

Fosta vedetă Playboy este o apariţie scumpă la vedere pentru că blonda şi-a stabilit reşedinţa în Italia. Luminiţa nu este doar frumoasă, dar şi o talentată cântăreaţă. A ajuns în Italia printr-un contract de muzică, apoi a lucrat ca barman şi s-a hotărât să nu se mai întoarcă acasă. În prezent, este asociată a unei agenţii imobiliare şi... cântă.

Pe 2 octombrie se pare ca Luminiţa va avea o apariţie pe postul Italian Rai 1 pentru că "în Italia eşti apreciat pentru ceea ce faci. Dacă arăţi un pic bine şi ai talent, vei fi remarcat", povesteşte ispititoarea blondă.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Rulouri cu somon
STIRI | REALITATEA.NET
12 Septembrie, 22:24
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET