Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Florin Salam, suspectat de consum de cocaină, a participat la o campanie anti-drog

Cântărețul de manele Florin Salam a fost audiat, luni, la DIICOT, într-un dosar privind traficul de droguri. Cu doar două luni în urmă, Florin Salam și colegul său de breaslă Vali Vijelie au susținut la Neptun un concert într-o campanie anti-drog organizată de Ministerul Tineretului și de Agenția Națională Antidrog.

Florin Salam, acuzat că ar fi consumat cocaină
Florin Salam, acuzat că ar fi consumat cocaină

Cântăreţul Florin Salam şi componenţii trupei acestuia sunt vizaţi într-un dosar în care procurorii DIICOT îi suspectează de consum de cocaină, însă cu numai două luni înainte au cântat în cadrul unei campanii anti-drog organizate de Ministerul Tineretului și de Agenția Națională Antidrog.

Florin Salam și instrumentiștii săi au cântat în luna august la Neptun, în cadrul proiectului "Artă contra drog". Cu toate astea, sunt bănuiți de procurorii DIICOT că au consumat în repetate rânduri cocaină.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
6 semne ca ai un job nepotrivit
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 17:18
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET