Flavius Sirop, fost rapper, ales director la Salubritate în Craiova VIDEO

Consilierii locali din Craiova au pus şef la Salubritate un fost rapper
Consilierii locali din Craiova au pus şef la Salubritate un fost rapper / FOTO: RTV

"Va fi curăţenie ca-n spital în Craiova", asta promit consilierii locali, care au numit şef la Salubritate un fost rapper. Decizia a stârnit un mic scandal în Bănie.

Flavius Sirop este cunoscut printre iubitorii genului sub numele de Vastu.

De luni, consilierii locali craioveni l-au pus şef peste salubritatea din oraş. "Flavius Sirop conduce o societate care la un momendat a avut cifra de afaceri pe doi ani 1.000 de lei, respectiv 2.000 de lei, iar pierderile financiare au fost de câteva ori mai mari. Deci noi numim administrator o persoană care a obţinut astfel de rezultate", a declarat consilierul local, Dan Cherciu.

"El de profesie este de la ştiinţele exacte, informatician, are şi masterate în acest sens, şi pe parte de resurse umane", a spus primarul interimar, Mărinică Dincă.

Craiovenii au aflat şi ei cine se va ocupa de curăţenia din oraş şi nu au fost foarte încântaţi. "Cred că vinovat se face cel care i-a dat aprobarea, pentru că nu e locul lui Flavius Sirop acolo. N-are ce să caute muzica cu managementul, cu conducerea unei unităţi", au spus câţiva craioveni.

Flavius Sirop s-a înscris recent în PDL. Nu este la prima experienţă politică. În 2008, a candidat pentru Camera Deputaţilor din partea PNG.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print