Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
VIDEO

Fiul ziaristului Sorin Roşca Stănescu, implicat într-un accident în care un bărbat a fost omorât pe trecerea de pietoni

Maşina fiului ziaristului Sorin Roşca Stănescu a fost implicată într-un grav accident de circulaţie. Autoturismul a lovit sâmbătă seară un om pe o trecere de pietoni, în Capitală, şi l-a omorât.

Maşina unui fost deputat a fost implicată într-un accident rutier grav în Capitală
Maşina unui fost deputat a fost implicată într-un accident rutier grav în Capitală
Foto: oron.ro
Foto: oron.ro
Accidentul ridică multe semne de întrebare - unii martori spun că la volan ar fi fost chiar Mircea Stănescu, fost deputat. Oficial însă, accidentul a fost recunoscut ... de o femeie. Mircea Stănescu susţine că nu el conducea maşina.

Accidentul a avut loc în jurul orei 21:00, pe bulevardul Barbu Văcărescu. Un autoturism a depăşit o altă maşină pe linia de tramvai şi a lovit un bărbat chiar pe trecerea de pietoni. Victima, care nu a fost identificată, a fost proiectată zeci de metri pe asfalt. Bărbatul a murit pe loc.

"A fost luat pe trecere de pe linia de tramvai. Erau maşini pe ambele sensuri. L-a aruncat 20 de metri, maşina s-a oprit la vreo 50 de metri. La volan s-a aflat un bărbat care la câteva minute a fost luat de o maşină de Prahova. La câteva minute a apărut o fată care vrea să ia asupra ei totul", a declarat un martor.

Martorii spun că cel de la volan era Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu.

Numărul de înmatriculare al maşinii implicate în accident seamănă izbitor cu cel al autoturismelor aparţinând Senatului României. Poliţia neagă însă faptul că maşina ar fi de la Senat.

"Maşina aprţine unei persoane fizice. Are număr de Senat, dar nu-i de Senat, e persoană fizică", a spus Costel Popa, subinspector Poliţia Rutieră Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat că se fac verificări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare ce va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Penale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa pozezi ca pe covorul rosu
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 15:02
ecuisine.ro
Cartofi la cuptor cu usturoi
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 14:45
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET