Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
VIDEO

Fiţe la banchetul de clasa a VIII-a. Tinerele vor rochii îndrăzneţe, decoltate şi cu paiete

Balul de absolvire a liceului sau banchetul de final de şcoală generală le dă mari bătăi de cap fetelor. Domnişoarele îşi caută în această perioadă rochii elegante în care să SE simtă adevărate prinţese. Magazinele şi atelierele de croitorie s-au adaptat şi ele cerinţelor, însă costurile unei ţinute de gală golesc de-a dreptul buzunarele părinţilor.

Goana după rochia de vis pentru banchetul de clasa a VIII-a

Goana după rochia de vis pentru banchetul de clasa a VIII-a

Magazinele şi atelierele de croitorie sunt pline de fete care-şi caută rochii de bal
Magazinele şi atelierele de croitorie sunt pline de fete care-şi caută rochii de bal / FOTO: http://www.specialbody.net

Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din ţară? Jasmine..Aşa o cheamă pe tânăra de 14 ani pe care am suprins-o căutându-şi rochie pentru seara de bal.

"Îmi caut o rochie pentru balul de clasa a opta, pentru banchet. Preferabil lunga, cu spatele gol, cu paiete colorata", a spus tânăra. Preţ de câteva ore bune, niciuna dintre rochiile din magazin nu a rămas neverificată. Cu o nonşalanţă specifică vârstei, tânăra nu se uita deloc la etichetele cu preţuri.

Au urmat alte minute bune petrecute în cabina de probă. După ce a încercat mai multe ţinute, Jasmine şi-a găsit rochia pe care şi-o dorea.

Spre final, în magazin a apărut şi mătuşa tinerei. Cea care avea să lase la casa de marcat 1200 de lei.

"Este mult, dar merita, e un copil foarte bun si a invatat foarte mult si merita, e un eveniment important pentru ea", a spus mătuşa tinerei.

500 de lei, 800 de lei, 1200 de lei. Si daca ne gandim ca pe langa rochii, tinerele trebuie sa si cumpere o pereche de pantofi si o poseta, atunci este clar: o mie de lei este suma medie pe care parintii trebuie sa o scoata din buzunar cu ocazia acetor evenimente. Preţuri asemănătoare sunt şi în atelierele de croitorie unde se lucrează la foc continuu în aceasta perioadă.

"Trebuie sa spun ca am avut ocazii in care fetele voiau rochii foarte indraznete, rochii de sirene, cu trena, paiete, ft mult s a cerut matasea naturala, fluide, rochii lungi", a spus Elena Lixandru, manager atelier de croitorie.

Părinţii speră ca efortul lor să şi merite, iar rata promovabilităţii copiilor la examene să nu fie la fel de scăzută ca în anii precedenţi.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET