Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

FINALA MASTERCHEF. Primii NERVI la PROBA SURPRIZĂ la care CONCURENŢII gătesc pentru VEDETE

FINALA MASTERCHEF. Şase concurenţi vor să câştige marele premiu de 50.000 de euro şi titlul de Masterchef. Fiecare dintre ei a avut o zi întreagă de gătit -cu ajutorul foştilor concurenţi- la un restaurant, surpriza fiind că vor găti pentru aproximativ 30 de vedete.

MASTERCHEF
MASTERCHEF / FOTO: Facebook.com/Masterchef

FINALA MASTERCHEF. Chef Scărlătescu a încercat să-l liniştească pe Nicuşor, care îşi pierduse o tigaie, care fusese "împrumutată" de un alt concurent, spunându-i: "Gândeşte-te la mine cât baţi carnea".

Nini a comentat incidentele din bucătărie: "Sincer, nu-mi place de Nicuşor deloc. El se duce şi bagă toate ustensilele, fără să-i pese de ceilalţi, pentru el".

Laura a fost cea care i-a ars, din greşeală, atât pe Chef Scărlătescu, cât şi pe Mihai, provocând o explozie de ţipete.

"Viaţa în bucătărie e ca în armată. Cel mai mare în rang are dreptul să ţipe, cel mai mic doar dreptul să execute", spune Chef Florin Dumitrescu.

Şase concurenţi se luptă, marţi, pentru finala MASTERCHEF şi pentru marele premiu: Ana Rotaru, Mihai Toader, Aida Parascan, Nicuşor Coroamă, Maria Pop şi Alexandru Hora.

MASTERCHEF 2013.  Ultimii şase concurenţi rămaşi în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro şi titlul de "Master Chef" vor deschide seara cu o probă în deplasare, la un restaurant din Capitală. Ana, Alex, Nicuşor, Mihai, Maria Pop şi Aida au primit săptămâna trecută sarcina de a-şi alege fiecare câte două ajutoare în bucătărie, dintre concurenţii acestui sezon eliminaţi până acum, pentru a putea astfel duce la bun sfârşit proba din restaurant.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Jessica Alba, o femeie desavarsita
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:43
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET