Fethiye - Ce te aşteaptă în cea mai FRUMOASĂ staţiune din TURCIA

Fethiye, staţiune la Marea Egee
Fethiye, staţiune la Marea Egee / FOTO: chilloutpoint.com
Fethiye, staţiune la Marea Egee Fethiye, staţiune la Marea Egee Fethiye, staţiune la Marea Egee Fethiye, staţiune la Marea Egee Fethiye, staţiune la Marea Egee Fethiye, staţiune la Marea Egee Fethiye, staţiune la Marea Egee Fethiye, staţiune la Marea Egee Localizarea pe harta Turciei a staţiunii Fethiye

Vacanţele în Fethiye au cam tot ce le trebuie unor concedii de vis: pe lângă plajele întinse, turiştii au parte şi de un loc plin de istorie, staţiunea stând pe ruinele oraşului antic Telmessos.

În 2007, Fethiye a fost desemnată de publicaţiile The Times şi The Guardian drept cea mai bună destinaţie pentru turismul estival.

În plus, Fethiye este o staţiune recunoscută pentru distracţiile nocturne.

7.000 de britanici au ales să se stabilească în acest paradis turistic de la Marea Egee. Alţi 600.000 de turişti din Regatul Unit vin aici în vacanţă în fiecare vară.

Muzeul din Fethiye, foarte bogat în obiecte antice, prezintă lanţul de civilizaţii care au existat de-a lungul timpului în această zonă. În Fethiye poate fi vizitat şi Mormântul lui Amyntas, un superb mormânt construit în anul 350 înainte de Cristos.

În Fethiye, temperatura medie în perioada de vară este de 35 de grade, în timp ce iarna - de 16 grade.

Articole recomandate
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?